Morgonstund har guld i mun!

Det är så mysigt att vakna upp, äta en god frukost och känna att man har en stund för sig själv! Imorse tände jag en massa ljus och drack mitt kaffe i lugn och ro samtidigt som jag läste morgontidningen, hur mysigt som helst! Har även hunnit med att gå till UM på förmiddagen och fått höra att jag är såå duktig, yes!
Nu ska jag snart äta lite lunch och sedan blir det att baka julgodis - MUMS! I eftermiddag blir det en sväng på Ikano-huset med Jenny, myys!
Åååh vad jag känner att allt är så bra just nu, hoppas ni känner likadant kära läsare!

En riktigt stor julkram från mig till er alla!


Do it my way!

Har hunnit med att klacka skor, framkalla kort, gå till systemet och köpa blommor till syrrans fröknar. Dock har jag inte hunnit/orkat baka nått julgodis, får ta det imorrn istället.
Eftermiddagen har jag istället tillbringat med sötaste Vano! Blev mysig fika på Steve's och en tur på stan. Halt som fan var det, så vi vaggade fram lite lugnt och stilla genom city medan alla andra stress-shoppade sista-minuten-klappar. Känns så skönt att vara färdig i tid för en gångs skull!
Känner inte heller någon stress inför nyår, har flera saker "planerade" men har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska göra. Känner att det skulle inte göra mig ett skiit om jag bara satt hemma och tittade på film på nyårsafton. Jag menar, kan man börja året bättre?? Invirad i en tjock filt, hemma i värmen där allting känns tryggt och bra! 2010 - it's my helylle år!

Nu ska jag laga mat och ta hand om tvätten, ciao!

Bilder

från när vi pyntade granen;


Oooh underbara dag!

Igår var vi i Sthlm, suupermyyys säger jag bara! Började med julmarknad på Skansen i extremt snöoväder hahah, vi såg ut som snögubbar hela högen! Efter lunch drog vi vidare till NK för att titta på deras årliga julskyltning, ooh såå fiin den var iår! Dagen avslutades med julmarknad i Kungsträdgården, av nån konstig anledning blev jag, JAG (!) sugen på att åka skridskor hmm no way säger jag nu, för typ 15 timmar sedan var jag sjukt pepp!

Idag har jag massor att göra:
- Handla
- Baka julgodis
- Gå till systemet
- Framkalla kort
- Klacka om skor

Hmm, känns som om jag glömt nått =// Men men kommer nog på det så småning om! Här kommer bilder från gårdagen!!


Familjemyys

Började dagen med en mysig frukost i mamsen och pappsens säng, haha det va ett tag sen vill jag lova:-P Sen begav sig jag och lillasyrran ut i vinterkylan och in till stan för att inhandla de sista julklapparna, nu e jag klar =D
När vi kom hem igen blev det kaffe, pepparkakor och lussekatter. Satte på julmusiken på högsta volym och satte i gång och pynta granen och den blev såå fiiin! I år går våran gran i rosa, lila och silver, helt underbart!

Kvällen har tillbringats med familjen. Vi har ätit god mat och tittat på dansbandskampen, buhuu Torgny Melins vann inte :( Dom va ju mina favvo-gubbar jue!

Imorgon blir det Estocolmo med mamma, pappa, syrran o farfar! Skansen, julmarknad och julskyltning på NK, kan det bli mysigare?!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det sängen för min del! Hoppas ni läsare har haft en lika underbart mysig lördagskväll som jag! Natti natti :)

Årets julgran :)

Tomten Herbert som hängt med i alla år ;-P

Älskade systeryster!


Good girl gone bad

Haha jag är ingen duktig flicka! Jag som skulle diska och tvätta men naaaee jag har inte gjort ett skit! Jag har duschat och lekt telefonväxel. I duschen. Jag trodde jag skyndade mig men nu är klockan mycket. Hmm jag är oerhört slow. Så det så.

Nu ska jag och lillebruur äta salamipizza. Sen ska jag sätta fart. Jag lovar. Om jag orkar.

Tjenis penis!

Hahaha sjuukt seeeg idag - Vafan hände, ja va ju fett pepp i går kl 6 på morgonen o idag kom ja knappt upp ur sängen =// Wierd hehe :-P

Blev iaf shoping med moster igår, och lunchbuffé på kinarestaurangen Ming Palace - MUMS säger jag bara!!! På eftermiddagen ringde dom från jobbet och sakna mig som faan så jag typ sprang dit och körde järnet till kl 20. Vilken himla tur att dom har mig på de där stället, haha :-P

Nu blir det lite disk och tvätt att roa sig med så mor och far tycker att jag är en duktig flicka haha :P Sen ska jag ut i vintervädret och myysa men idag måste jag komma ihåg långkallingar - höll ju bokstavligt talat på att frysa arslet av mig igår!






God morgon kära läsare!

Här sitter jag och är sjukt morgonpigg - inte likt mig men jag klagar inte. Har varit vaken sen kl 6, har ätit frukost, snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag tvätta lite. Är ledig idag och har inga som helst planer för dagen. Jag kanske blir inspirerad av sötisen Vano och tar en långpromenad, skulle faktiskt vara mysigt att traska runt i snön och reflektera över livet :)

Kom på att jag inte bloggade nått igår så för alla er nyfikna där ute så kan jag tala om att dagen tillringades med Vano. Vi gick runt på stan i snöstormen och försökte inhandla de sista julklapparna samtidigt som vi garvade sönder oss åt linköpingsbornas klädval! :-P Det hela avslutades med en mysig fika på Linds Café och sedan blev det dags för jobb för min del.
Ooooh de fåår jag ju inte glömma! Fick en julklapp på jobbet också - såå sööta!!

Och ibland är allting kaos,
och jag blir mörkrädd mitt på dan.
Ibland behöver jag en paus
och är Du hyfsat likadan
kan vi gå vilse genom stan.

Jag är en av alla dom som varit barn, men sen glömt bort den färdigheten.
Jag är en av alla dom som skyller sina sorger på den här planeten,
och den här stan.



Lyckan kommer, lyckan går, och det är långt till nästa vår
Nu faller löven över Stångåstan
Nu sitter alla på kafé och snackar skit och dricker te, av gammal slentrian
Hjärter Dam vänder blad, för en ny eskapad
Hon har börjat på en ny roman
Det är morgon snart igen, lycka till kära vän, skriv om drömmar Hjärter Dam



It's christmas time

And there's no need to be afraid...

Idag har jag och älskade syster städat och julpyntat i vårat rum, det blev såå myysiigt!!! Speciellt den härliga matchningen av rosa och rött haha :-P
Har även försökt kasta lite julpynt men det gick inget vidare;
Mamma: Kan jag kasta det här?
Jag och Tilda: NEEEJ!!
Mamma: Men den här då?
Jag och Tilda: Neej men inte den, den har vi ju haft i alla år!
Mamma: Jaa, just därför som vi ska kasta! Men den här är ju ful, den måste jag ju få kasta?
Jag och Tilda: Neee! Den är ju..den är..hmm den är ju..ful..men i alla fall.

Nu ska jag, syrran och världens hårigaste Gösta sova. Natti natti!


I natt ska jag drömma om Glomstuvegen 16, snöstorm och långa skogspromenader!

Även om snön faktiskt har kommit till Linköping så lär det ju garanterat inte bli som på bilderna.

Bilderna är tagna i Molde, Norge *saknar*

 


Nu börjar jag om

Den senaste månaden har varit omtumlande, mycket har hänt och många förändringar har skett. Jag har nått botten men nu ska jag ta mig upp igen. Jag vill nå ljuset igen, jag vill må bra igen och jag tänker kämpa för att nå dit.
Jag har känt så mycket hat, så mycket besvikelse, känt mig så värdelös. Nu känner jag bara kärlek och tacksamhet.
TACK mamma och pappa för att ni alltid ställer upp, för att ni älskar mig och låter mig lära av mina egna misstag!
TACK Mathilda, Christoffer och Fredrik för att ni gör vardagen så lätt, för att ni inte ställer en massa frågor och för att ni låter mig vara bara storasyster. Älskar er något otroligt!
TACK Vano för allt tålamod du haft med mig, för att du lyssnar och förstår, för att du låter mig skratta och gråta och bara vara när jag behöver det. Du är guld värd, den bästa vän man kan ha!
Och TACK till alla ni andra underbara människor där ute som tagit hand om mig när jag inte längre kunde ta hand om mig själv, för ni som funnits där, lyssnat och förstått.
TACK allihopa för att ni accepterar mig, för att ni bryr er om mig och för att ni alltid ställer upp!

Nu är jag på väg tillbaka, livet känns inte lika hopplöst längre och det tack vare att jag har så många underbara människor i min omgivning! Jag älskar er och finns här om ni behöver mig!

Nu blickar jag framåt samtidigt som jag bearbetar mitt förflutna. Jag känner att nått bra kommer att komma av det här, jag känner att jag kommer hitta tillbaka till mig själv - 2010 here I come!

Mirakel

Jag var en spillra av mitt forna jag
Såg inget ljus, inte en strimma svag
En vingklippt fågel som inte ens drömde mer
Som av sorger trycktes allt längre ner


Jag är en spillra av mitt forna jag

Jag vet inte längre vad jag ska skriva här, det har hänt så mycket och ändå så lite. Ni får ha lite mera tålamod så ska jag uppdatera er om allt snart. Just nu känner jag bara en sånn konstig oro som jag aldrig kännt tidigare och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den =/

Jag bjuder i alla fall på en superduper gammal bild på mig så länge, enjoy!


RSS 2.0