O fy fan!

Febern har kommit tillbaka :-S
Har ont ryggen, på höger sida.. Kan det vara så att det kanske kan vara njurarna som spökar och gör ont??
Tror inte att det är någon vanlig ryggont, tror inte heller att febern beror på sjukdom.. Eller på sätt och vis.. Men snarare en infektion.. Hmm måste uppsöka vårdcentral imorgon!

Annars så är det ostbågar och IDOL som gäller för min del en tisdag som denna :)

Tillbaks till nått jag lämnat...

Nyss hemkommen från stan. Har varit på arbetsförmedlingen, skrivit in mig och fixat med lite papper. Känner att jag måste hitta ett jobb med bättre inkomst nu. Hann med lunch och fika också. Och köpa en flaska vin på systemet - Black Tower is the shit!
Nu är jag hemma, ser på Unga Mödrar och gråter en skvätt... Så mycket minnen och tankar.. :S
Väntar på att P ska höra av sig, ska hem till honom sen. Dricka vin och se på film - mysigt :)

Jag var en spillra av mitt forna jag
Såg inget ljus, inte en strimma svag
En vingklippt fågel som inte ens drömde mer
Som av sorger trycktes allt längre ner
Men när jag mötte dig älskling
Så ändrades allting
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du

Du öppnar dörrar jag inte visste fanns
En dörr till livet, jag fick en andra chans
Jag älskar dig mer än du kan förstå
Jag vet du bär mig när jag inte orkar gå
Sen du gav mig din kärlek
Förändrades livet
Brutalt

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du



Ciao ♥
//Caroline

Aint nobody crying

God förmiddag!
Ser på Efter Tio. Har ätit frukost. Borde hunnit städa, men orkade bara diska ett par glas sen gav jag upp. Fanns ingen tvättid heller. Arrgh, finns aldrig tvättid när jag vill!
Blir ner till stan snart, massa ärenden att göra. Ska bara resa på arslet och orka kladda på lite make-up. Snart så, jag lovar. Oj oj oj, nu tar batteriet i laptopen slut, got to go!

Ciao ♥
//Caroline

O så har ännu en dag passerat..

Har inte gjort ett skit idag... Har växlat mellan att ligga i soffan och i sängen. Tittat på TV och ätit :-P Och tittat in till Ica ett par gånger också.. Och hejjat lite på grannen .. That's it :-P
Men ni skulle bara veeta vad jag ätit idag - äntligen är aptiten tillbaka:
- En stadgig frukost med två smörgåsar, yogurt och kaffe
- En påse cheese doodles
- En påse godis
- Tre smögåsar
- Åtta bitar sushi
- Fyra mumsmums
- Två glassar
- En minipizza
- En liter Coca Cola
Och nu kurrar det i magen igen - me like a lot!

Planerat in ett par dejter till veckan också, mysigt! Bl a den där filmkvällen som inte blev av pga jobb o sjukdom, den tar vi troligtvis imorrn istället. Och så ett par kvällar innehållandes vin och skitsnack :)

Nu skulle jag hemskt gärna vilja stänga av  radion med orkar inte resa på mig.. Hmm jobbigt värre.. :-P
Känner att detta blev ett inlägg om absolut ingenting, hoppas ni tycker det är suuuperkuul att läsa om mina allra bästa diettips á la Carro ;)

Ciao ♥
//Caroline

You're the sunshine in my life

Tog en härlig sovmorgon idag - vaknade inte förrän tolv :) Då blev det en god frukost framför tvn och nu mumsar jag på ostbågar, mums !
Dagens planer: städa, diska, putsa fönster och storhandla på Willys

Dålig uppdatering..

Men har bara jobbat. Igår efter jobbet gick jag hem till familjen och sov där, hade en kurrande Gösta på kudden halva natten ;-P Och idag har jag jobbat hela dagen också..
Är hemma nu och ser på nån film på 3an. Ganska rolig faktiskt men är för trött för att garva :-P hehe

Ciao ♥
//Caroline

När man tänker istället för att sova...

Vet inte längre om jag är vaken eller sover. Det snurrar i hjärnan, ögonen svider. Jag är matt i hela kroppen och borde somna bums. Men nej då. Nu har jag legat och blundat i över en timme och trots det inte lyckats somna. Om fem timmar är det dags att vakna igen för att sedan jobba i 14 timmar - hur ska jag orka detta?!
Nu ska jag fortsätta blunda en stund till och hoppas på att John Blund snart dyker upp :)

Tänker på dig,
På ett sätt jag som jag inte borde tänka på dig
Jag vill ha dig här på riktigt i kväll
Vill ha dig här som om du vore min
Men du roar dig med någon annan i natt
Medan jag funderar på ett liv någon annanstans
Trött, drömmande och förvirrad

CocaCola Light och godis nappar

Orkade aldrig diska förut.. Lite lat får man vara när man precis har blivit frisk. Tycker jag i alla fall ;-P
Blev en tripp till stan och träffade moster, jag köpte en fin ögonskugga från MakeUp-Store och moster shoppade en kavaj. Sedan blev det fika på Waynes - bagel och en kopp kaffe:-)
Efter det, hem till mor och far. Plattade syrrans hår och sminkade henne lite, hon skulle iväg på disco ikväll - hoppas hon får skoj! Följde henne till bussen och sen fortsatte jag hem till mig.
Ser på TV, läser bloggar, kollar mail och spanar runt på facebook. Och äter godis och dricker cola, mums.
Imorgon blir det jobb 7-21. Hoppas jag orkar hela dagen och att jag inte får alltför hög feber (hade lite feber idag men ignorerar det, jag är frisk!).
Antar att jag ska hoppa i säng snart om jag ska komma upp imorgon hehe, vill ju inte försova sig.. Ska bara äta lite mera gott först ;-P

And then things isn't going my way

Har inte gjort mycket sedan sist, lite telefonsamtal och gjort mig vacker bara. Och en sväng till pizzerian för att få min efterlängtade pizza :-P Haha pizzabagaren noterade att jag hade klippt mig sedan sist, tror jag är där lite föör ofta trots alla haha.
Fått i mig en tredjedel av pizzan nu och är så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen - inte likt mig, brukar kunna trycka i mig heeela pizzan ;-P Hehe
Nu måste jag ta hand om disken och betala alla räkningar  ...

Ciao ♥
//Caroline

I'm not crazy, this is just who I am

Yes! Pengarna har rullat in på kontot, jag är friskförklarad och jag ska få äta min pizza idag :D
Planerna är många idag - betala räkningar, diska och städa för att sedan vid tretiden gå in till stan för att träffa moster :) Visst har jag några timmar på mig men man vill ju inte överanstränga sig eller hur?? Kanska lika bra att bara stanna i soffan tills det är dags att gå till stan ;) eller??
Haha man blir ju fasiken lat av att vara sjuk, detta är inte okej!! Måste orka göra detta, och handla får vi inte glömma heller. Hahaha att vara lat brukar inte vara min grej, brukar allitd ha nått att stå i men inte idag, nee soffan låter mest lockande... Så, hur gör jag nu...?! Vilar en stund så kanske jag orkar sen :-P

Kisses in the night

Blev en promenad förut, hela 45 minuter var jag ute - var helt slut när jag kom hem hehe. Inte helt frisk kanske men nästan och det får duga för mig :-P
Ser på nån film med Adam Sandler och drömmer om imorgon. Drömmer om att jag ska vara tillräckligt frisk för att kunna trycka i mig en heel pizza. Att jag ska orka gå och handla. Men framför allt att jag ska orka hälsa på la familia :) Man bli så himla sällskapssjuk, uttråkad och lättirriterad av att ligga hemma under täcket i flera dagar helt ensam - och så kan jag inte ens äta normalt ! :S Så imorgon ska jag ta igen det ordentligt!
Nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng o sova, natti natti!

Saknar dig ibland
Ciao ♥
//Caroline

37,1 is nada !

Jag är lycklig att jag snart kan friskförklaras! Febern är så gott som borta, jag har lyckats duscha och satt på mig rena kläder - jag känner mig som människa! Ska bädda rena lakan i sängen och försöka mig på en liten promenad (typ runt huset kanske?)
Mamsen ringde nyss igen, bara för att kolla hur jag mår - igeen, hehe :D Så underbar hon är min mor!
Nu ska jag pälsa på mig ordentligt med kläder och gå ut en stund som sagt. Tänkte även ta upp lite kartonger med kläder från källaren.

Ciao ♥
//Caroline

ONT!

Febern har gått ner lite idag vilket känns skönt. Tyvärr har jag förbannat ont i nacken och i ryggen, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Vaknade kl 7 imorse, åt lite frukost (risifrutti o fruktsoppa) och tittade på TV. Sedan gick jag och la mig igen men blev väckt av att morsan ringde och ville höra hur jag mår - såå söt min kära mor, I love her!!
Ska fortsätta se på Rachel Ray nu...

Ciao ♥
//Caroline

Thanks!

Har legat i soffan hela dagen. 39 graders feber är inte kul! Knaprar panodil så ofta jag får.
Fick inte hälsa på familjen idag, de ville inte bli sjuka. Men de var söta och kom förbi med en massa godsaker - glass, godis, cola, frukt och panodil så klart :)
Huvudvärk, ont ryggen, feber, illamående INTE KUL! Låt mig slippa skiten snart, orkar inte mer!

Hmm

Vaknat ofta i natt, av frossa eller av att jag svettas - inte mysigt! Var fjärde timme har jag tagit panodil och då mår jag lite bättre - nu hurrar vi för att termometern endast visar 37.6, kan det vara så att jag är på bättringsvägen??
Illamåendet känns oxå bra nu när febern inte är så hög och jag börjar faktiskt bli hungrig. Ikväll är planen att gå hem till familjen och kurera sig lite där :)
Nu ska jag fortsätta se på Operah och äta glass!

Usch!

Somnade vid tolv i natt, men vaknade efter en timme och höll på att dö av värmeslag. Öppnade fönstret och sov sen sött - fram till kl tre på natten. Vaknade då av att jag skakade, hackade tänder och hade värsta frossan. Stängde fönstret och bäddade ner mig under två täcken och en massa filtar. Låg och skakade en stund, sedan var jag tvungen att kräkas - mysigt jag vet. Visade sig att jag hade 39 graders feber också. Illa.
Vid fyra / halv fem lyckades jag somna igen och vaknade för någon timme sedan helt genomblöt - tydligen blev det lite varmt med alla täcken. Nu har jag tagit på mig myskläder och gosat ner mig i soffan. Har fortfarande 38 graders feber och mår lite illa men har inte spytt nått mer.
Tycker allmänt synd om mig och önskar att någon var här och kunde passa upp på mig, skulle hemskt gärna vilja ha ett glas vatten. Har extremt ont i ryggen också, måste ta ett par panodil eftersom dom jag tog i natt åkte upp lika fort igen. Oooooh tyck synd om mig!!!!

De e ju lycka att få en sån där riktigt gul ostkrok!

Har jobbat idag som sagt. På min rast gick jag hem, tog en välförtjänt dusch, sminkade mig lite och vilade en stund. Gick tillbaka till jobbet vid fyra, och guuud va jag har sprungit i trappor ikväll. Imorgon är jag ledig och då ska jag njuta av att göra absolut ingenting :-)
Har ätit en räkmacka och druckit o'boy, fryser som ett as och nu ser jag på Svenska Hollywoodfruar och stendiggar deras kommentarer haha!

Ciao ♥
//Caroline

Fröken Trött

Sov nog bara tre timmar i natt, sedan jobb 14 timmar. Man känner känner sig ganska trött och slut i kroppen nu vill jag lova. Imorgon väntar jobb 7-13.30 och sedan 16-20. Antar att jag kommer vara rätt så trött imorrn kväll också så på tisdag ser jag fram emot en rejäl sovmorgon, ska ligga i sängen hela dagen *längtar*
I övrigt har dagen bara rullat på, stressigt som attan på jobbet nu när de drar ner på personal så mycket, men det är väl sådana smällar man får ta - antar att man ska vara glad att man får va kvar :-)
Jag och Jessica avnjöt lite mat från Donken i all hast då räkcrêpes inte kändes särskilt lockande. Blev även kvar på jobbet efter att jag slutat för lite skitsnack med nattpersonalen.
Nu ska jag sova - hoppas jag får mer än tre timmars sömn i natt - I need it! Såå NATTI NATTI alla söta! ;-)

Ciao ♥
//Caroline

Fem timmar kvar

Yes, så är det - fem timmar kvar tills jag ska vakna för om sex timmar börjar jag jobbet. Ser på MTV VMA och beundrar världens alla superstars.
Längtar till New Moon kommer på bio. Inte långt kvar nu :-)
Snackar lite med Vano på msn, funderar över vad som händer på nyår - inte långt kvar till det heller..! Nån som har några tips på vad man kan hitta på för skoj? Vad ska ni göra?
Nu ska jag ta en cigg, läsa ut boken och blunda tills jag somnar! Natti natti igeeen! ;-P

I'm someone new, just like you

Har växlat mellan att ligga i sängen och soffan hela dagen idag och bara njutit av min lediga dag med en bra bok- "Tusen strålande solar" för att vara exakt. Den rekommenderas verkligen!
Vid 20-tiden avbröt jag mitt läsade och tog tag i lite städning i stället. Har dammsugit, skurat badrummet, moppat golv och diskat.
Sedan blev det spagetti med köttfärssås och glass med persikor och hemmagjord chokladsås. MUMS! Har kikat lite på filmen Freaky Friday samtidigt.
Antar att jag borde lägga mig och sova snart, ska ju jobba imorgon 6.45-21.15. Skulle verkligen förtjäna ett glas vin efter det arbetspasset, så längesen nu. Men men, vi får ser hur det blir med den saken.
Nu ska jag gå ner med lite gamla tidningar och glas burkar till soprummet innan jag kryper ner under täcket igen. Det blir nog inga fler inlägg ikväll så NATTI NATTI! ;-)

Ciao ♥
//Caroline


The News

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det värker i ryggen, vet inte vad jag ska göra - kan varken sitta, ligga eller stå. Tror jag måste tröstäta lite.
Ser på nyheterna och förundras över världen, dess prioriteter och energin de lägger på totalt onödiga ting. Ena stunden krig och slagsmål, andra kyrkoval [Åker på kändisfest på Mallorca istället för att vara i Sverige under kyrkovalen - who cares?!] och kvinnosyn ["Svenska män är så töntiga med sina matlagningar och blöjbyten, de ska jobba och försörja sina familjer precis som i USA" + "Här tjatar vi inte på våra döttrar att de ska börja college, vi uppmuntrar dem istället att gifta sig med en kändis eller någon annan rik man.." ] Haha Anna Anka is the shiit - men va fan, ta upp hennes kommentarer på Nyheterna, nån måtta får det väl va här i världen :-P

Nee nu blir det pytt-i-panna med stekt ägg samtidigt som jag ser på Dirty Dancing :-)

Ciao ♥
//Caroline

Hur kan det va så skönt att sova?!

Somnade direkt igår. Vaknade imorse och smsade lite med moster, orkade verkligen inte gå till stan och träffa henne så vi sköt upp våran dejt till nästa vecka istället. Somnade om direkt men blev väckt igen av att jobbet ringde. De ville att jag skulle börja tidigare och följa med till US, men orkade inte det heller. Sov en stund till innan jag tog en dusch och åt frukost. Nu ser jag på köttätande bakterier på TV och är lite smårädd sådär.
Nu måste jag springa till jobbet, är lite sen :-P

You are my baby love

Mitt besök gick precis hem... Vi hade trevligt som vanligt, drack en kopp kaffe och jag åt lite som vanligt :-P Snackade lite strunt och filosoferade över livet och våra framtidsplaner. Skönt att umgås med någon där allt känns så avslappnat, naturligt och okomplicerat - me like a lot. I helgen har vi preliminärt planerat in en filmkväll, myysigt, hoppas det blir av :-)
Nu är jag hungrig igen, men dock alldeles för trött för att resa på mig och fixa nått att äta. Så kan det gå efter alldeles för lite sömn och too much jobb. Tänkte sova nu, imorrn blir det ev att träffa moster en stund sedan blir det jobb 14-21.
Nu måste jag verkligen stänga av datorn och sova för jag håller på att somna med den i knäet, hehe. Natti natti!

Ciao ♥
//Caroline

Jahopp

Har jobbat hela dagen, 7-21. Nu är jag hemma, har lite besök. Dricker kaffe och snackar skit :-P
Thats it for now ;)

Kungfu fighting

Ser på tjockisar och drömmer om vad jag ska äta... Är lite småhungrig som vanligt hehe, ska nog köra mig en kvällssmörgås och en kopp te :-)
Kom precis hem från min sjukling, har varit där hela dagen - tittat på film, snackat skit, planerat framtiden och ätit mat - mysigt :-)

Imorrn blir det jobb 6.45-21.15, känns lite jobbigt men men it's gonna be money ;-) Men skulle verkligen förtjäna ett glas vin efter det arbetspasset hehe, vi får se vad som händer.
Nu ska jag äta lite och spana runt lite i cyberspace samtidigt som jag dreglar efter den där extremt saftiga hamburgaren som mr tjocksmock håller i handen :-P Kan ju inte låta bli att tycka lite synd om honom, jag är ju också konstant hungrig - MAT ÄR GOTT!

Ciao ♥
//Caroline

Tjosan hejsan svejsan

Nu börjar jag vakna till liv. Har ätit frukost, duschat och klätt på mig. Ser på Operah och dreglar lite smått - baconäs mmmm yummie ;-P För att inte tala om lipgloss med bacon-taste, varför kom inte jaag på den idéen???! Fatta att gå runt o stinka bacon konstant, o är du hungrig kan du bara slicka dig lite om läpparna för att få dig en aptitretare(?) heheh mmmmums ;-P Tror jag börjar bli hungrig igeen, var ju trots allt en timme sedan jag åt hehe.

Om man skulle ta och kladda på lite make-up så man ser ut som människa igen så kanske man ska ta och titta till sin lilla sjukling sen :-) Men först ska jag gräva i skafferiet efter något ätbart, och ordna mig en kopp kaffe - huvudvärken börjar komma smygande nu = kaffebrist..

Ciao ♥
//Caroline

SKJUT MIG!

Har fixat i garderoben nu, hängt upp alla rena kläder. En sak är säker, behöver inga nya kläder på lääänge. Skulle jag ens nämna kläder inom den närmsta framtiden så SKJUT MIG! Och gör det ordentligt för det är sjuuukt vad kläder jag har. Plus att jag vet att jag har en eller två flyttkartonger med kläder i källaren.. Inte normalt :-P

Mitt Quasimodo-öga börjar bli normalt igen - thank God! Haha ni skulle ha sett minen på folk på jobbet haha - Eeh, du ser lite ehm annorlunda ut... Haha undrar seriöst vad som var fel, men är mest glad att jag faktiskt ser ut som människa igen :-P

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Dum som jag var vaknade jag sent idag så kommer inte kunna somna än på några timmar... Inget bra på TV heller som vanligt, så funderar på att se Sex and the City-filmen men än så länge dunkar Winnerbäck och Melissa Horn ur högtalarna - bästa!







Ciao ♥
//Caroline

.

Var hemma hos min sjukling idag. Försökte muntra upp henne lite, vet inte om jag lyckades - svininfluensan lär väl inte botas så lätt.
Blev jobbet sen, men nu är jag hemma. Har diskat, druckit mitt kvällste och ätit ett par smörgåsar. Nu är det dax att hänga in de rena kläderna i garderoben, orkade aldrig med det igår. Kanske får lite besök senare btw :-)

Ciao ♥
//Caroline

Aoutsch!

Nu är mitt öga uppsvullet till dubbla storleken, och det gör verkligen ONT! Vet inte vad jag kan ha gjort, kanske har nått skräp i ögat som jag inte kan hitta - who knows?
Inte blir det nog bättre av att jag kletade på färg på ögonfransarna :-P Har även satt en toning i håret, hoppas det blir bra men det blir det säkert :-)

Tittade litegrann på Svenska Hollywoodfruar förut - snacka om pinsamt, eller vad tycker ni? Iofs skulle jag nog inte tacka nej varken till deras pengar, villor, smycken eller skor hehe :-P Bästa: Jag lärde mig typ att koka kaffe för typ ett år sen o nu är jag typ expert.. HAHA!
Nu ser jag på grabbar som fettsuger sig och funderar över vart världen är på väg egentligen... :-S

Nu är det dax att hoppa in i duschen och skölja ur hårfärgen, sedan ska jag lägga mig i min nybäddade säng. Förhoppningsvis lyckas jag somna trots att jag sov middag förut. Natti natti!

.

Nu är tvätten klar och jag är mätt i magen - hittade ett par kroppkakor i frysen, mums! Skulle ha hunnit med massor mer saker, men det får jag ta nu eller senare. Men först ska jag ta en kopp kaffe och titta lite på Smallville. Och ringa Vano också och höra hur det är med min lilla sjukling.


Tjäna pengar på Internet!

På Emailadvert.se kan du snabbt och enkelt tjäna pengar. Du får pengar genom att ta emot mail och att värva nya medlemmar. Följ länken och registrera dig!
http://www.emailadvert.se/ref.php?user=50751


Finns myggor så här års?

Tror bestämt jag har fått ett byggbett på ryggen, va fan har inte dom dött i denna kyla än eller..?!! Ajja, kliar gör det iaf.. :-P

Vaknade kl 8 efter typ fem timmars sömn. Har sorterat tvätt och slängt i första omgången i maskinen, ätit frukost framför Vakna med the Voice och snart ska jag börja min storstädning. Men usch så trött jag är, vill bara sooova ! :-P

Har ett litet problem också - aj aj aj i ögat, vet inte vad jag har gjort men det gör ooont!

Nu ringde Vano :)

Ciao ♥
//Caroline

Helrenovering

Ååh så sköönt det var. Har pysslat om mig själv i över två timmar nu;
- Började med att sätta i en hårinpackning och en ansiktsmask
- Tappade upp ett varmt bubbelbad och började läsa "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini
- Rakade benen
- Peelade hela kroppen med peelinghandskar och jordgubbsdoftande kroppspeeling
- Smorde in hela kroppen med bodylotion
- Blekte tänder och färgade + noppade ögonbrynen
- Klippte, filade och målade naglarna
Nu har jag krupit ner i soffan och njutit en stund av Notting Hill, lika bra varje gång :-)
Börjar bli lite småhungrig så tror jag ska rosta ett par mackor och koka en kopp te innan jag går och lägger mig.

Btw, har varit duktig idag - har inte rökt på lite drygt fyra timmar, det här går bra jag lovar :-S Imorrn ska jag vara ännu duktigare och få massor uträttat är det tänkt. Vakna kl 7 för att tvätta och storstäda, sedan blir det kunskapstorget för att prata lite med dom om prövningar och validering och sånt. Efter det är planen att gå till arbetsförmedlingen för att se om det dykt upp nått spännande arbete :-P

Ciao ♥
//Caroline


I wanna be your girl

Dagen har erbjudit en tur till Tornby, Elgiganten och Skopnkten, dock fanns inget intressant. Blev mat på Ikea och sen hem till mor och far. Tilda va så sööt och lånade ut sin heta rosa mobil :)
Sedan blev det en fika på Coffeehouse som vanlig - mitt andra hem hehe :-P
Nu är jag hemma, ligger nerbäddad i soffan inlindad i en massa filtar och ser på Ensam mamma söker.. Ska ta ett varmt bad tänkte jag - peela, raka, hårinpackning och ansiktsmask, I need it. Kanske slänga i en toning i håret också så man får lite snygg glans och lyster :)

Ciao ♥
//Caroline

God dagens =D

Fastnade framför en film igår (har redan glömt vad den handla om, men den va bra jag lovar) sedan blev det sängen och jag sov sött fram till kl 11 idag.
Nu blir det att hoppa in i duschen och fräscha till sig lite, sedan blir det Elgiganten och Skopunkten med Vano. Och jag som skulle dammsuga..! =S Hehe shit happens !

Ciao ♥
//Caroline

There is still some nice times in life

Oooh vilken härlig familj man har! =D
Blev bjuden på middag - fläskfilé o grejer, naajjs!! Några glas vitt till det, lite singstar och världens goaste familj gjorde kvällen suuper =D
Nu är jag hemma, ligger i soffan och myser - kanske ska man hitta på nått, annars är det sängen som gäller...? Beslutsångest a la Carro as usual :-P

Ciao ♥
//Caroline

:-)

Kom hem för en stund sedan. Har diskat och städat, sen kom Eddi hit. Körde runt en stund i hans bil och köpte kaffe sen.
Nu är jag hemma och ser på Girls of the Playboy Mansion samtidigt som jag försöker boka tid till VC online - så långt har teknologin tydligen inte kommit så det får bli att ringa på måndag. Nu blir det att dricka ett stoooort glas vatten innan jag gör mig redo för sängen. Hoppas livet känns lättare efter en god natts sömn :-P

Ciao ♥
//Caroline

How do you do?

Gick till stan förut, tog en fika med Vano och hennes mor.
Sedan traskade jag hemmåt, skulle diska men det blev inte så mycket av det... Hamnade i soffan istället. Frenetiskt proppat käften full av Algrehns bilar och pimplat vatten - övergått till daim och kaffe nu. Rädda mig från detta godis - jag mår dååligt!! Tröstätande är inget bra, man mår ju bara ännu sämre av detta illamående :-(
Deppat och tittat på Idol, hur kommer det sig att jag inte har någon dold talang?!! Avis, jag??? Nee inte alls, LOVAR!! :-P
Nu är det nån skum film på TV som jag kikar på. Tankarna snurrar på högvarv as usual och jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv. Önskar att livet vore lättare att leva eller att jag var en sån där överdrivet positiv person som tog allt med en nypa salt, en som som kan skratta åt allt. Hmm, nee tror att det lutar åt det första alternativet trots allt.

Dagens citat: Livet är härligt för den som har en eller annan att älska - och ett rent samvete. /Leo Tolstoy

Nu ska jag terrorisera folk och hoppas på att någon kan skingra mina tankar :-P

Ciao ♥
//Caroline

Behind the scenes - the truth

Vid 10 års ålder förlorade hon viljan att leva
När hon var 12 kom den första depressionen
Då hon fyllt 14 förlorade hon hoppet om sig själv
Och när hon var 15 år kom önskan om att faktiskt vilja dö
När hon var 16 år rymde hon för att inte längre kunna svika sin familj
Hon fann alkoholen
Och vid 18 års ålder åkte hon på sin egen rehab för att finna lyckan i livet
Hon misslyckades igen, som hon gjort så många gånger förr
Men det finns små glimtar av glädje
De är inte många men de finns där än
Och det är därför denna flicka fortfarande lever
Men hur länge till?

 

 

Livet är inte lätt, men vad gör man?

Bara att fortsätta kämpa

Bara att fortsätta hoppas och tro på livet

Bara att fortsätta älska

Det blir nog bra till slut

Eller?


SVININFLUENSA SPAM!!!!

Detta är Jesus som skriver :P
Nee men nästan eller Vano iaf...
Fick sån lust att blogga men känner inte för att uppdatera min blogg så nu skriver jag ett inlägg åt Carro :)
Jag tycker jag e så snäll men vi får se vad hon tycker...just nu står hon o sminkar sig för vi ska ta en fredagspromenad till stan japp d ska vi :)

Nu ska jag tala om för Carro att hennes blogg fått svininfluensan hehe

Frukost och Azerbaijan

Jobbade igår, gick hem till Alicia sen där Vano o resten av hennes familj höll hus. Mys och bus med katterna och mycket skratt. Hängde i stora staden en stund innan vi traskade hemmåt. Åt mat och somnade bums.
Nu har vi ätit frukost för en stund sen, lyssnar på musik och har högläsning ur DN. Vad resten av dagen har att erbjuda är ännu inte bestämt :-P

Ciao ♥
//Caroline

Så länge vi båda andas

Träffade ett nervvrak på stan förut. Tog en fika med nervraket och hennes mor. Och tuggade korv mitt i Linköping city. Mums smakade det !
Sett på Twilight för typ 150:e gången och älskar den lika mycket varje gång. Har äntligen fått Vano att älska den också, och eftersom hon också tycker om den så har hon lovat att följa med och se New Moon när den kommer på bio - Can't wait!
Nu väntas Idol och en massa skratt åt en massa puckon som tror att dom kan sjunga - MEN DOM HAR FEEEEL MOHAHAHA !
Har ätit godis så nu tror jag att jag spyr snart, inte bokstavligt men jag mår jääävligt illa - vill inte se en godisbit till i hela mitt liv..! Någon som vill ärva mitt överblivna godis??!

Ciao ♥
//Caroline

Aj aj aj!

Jag har oooont! Och gissa var!? Under armen!!!! OONT!!!

Fikade med min egen lilla gullunge Vano förut. Fick sällskap av mindre trevliga/väldigt jobbiga konstnärer/fotografer/kockar. Eller nått åt det hållet. Så fick inte så mycket gjort utav det vi skulle få gjort. Så gick hem till mig och lagade lite mat istället. Satt och snackade, både en massa strunt och lite allvar - som vanligt helt enkelt :-P
Efter en liten promenix i stora staden så ligger jag nerbäddad i soffan och myser med en massa godis.
Funderar på att se en film innan jag somnar, eller om jag ska krama kudden direkt - who know's?

Hoppas det blir lite jobb snart, pallar inte sitta hemma en dag till - dagarna blir så sjukt långa när man är ledig... Tror jag är en ganska rastlös själ trots allt.

 

 

Ciao ♥
//Caroline


Trying to keep up the good life

Jobbade igår, sedan satt jag hemma och tog det lugnt. Blev en fika på kvällen med Vano.

Idag vaknade jag sent, inte förrän kl 13 :-P
Nu ska jag till stan,
Ciao

Och vart tog jag vägen?

Blev hämtad vid femtiden igår. Åkte till Vino's lägenhet i Ljungsbro. Åt massor god mat och tårta. Drack lite för mycket. Dansade, skrattade, pratade. Gick till Platå och fortsatte festandet - fast på vatten (ibland blir det för mycket av det goda) Drack kaffe med Jesusfolket och åt lite fyllemat innan vi åkte hem.
Träffade P. Åkte hem till honom, snackade lite skit och bara var en stund - mysigt.
Somnade någon gång vid fyratiden på morgonen skulle jag tro, och vaknade vid klockan ett. Drack kaffe, åkte hem och träffade brorsan en stund. Har annars bara legat i sängen hela dagen. Läst litegrann, pratat i telefon och tänkt, tänkt, tänkt.

Nu ska jag ta tag i mig själv och diska lite tänkte jag. Imorgon blir det jobb 7-13, sedan kommer nån snubbe hit och ska kolla min kyl och frys - ska ju få nya vitvaror snart :)

Ciao ♥
//Caroline

Dålig uppdatering, igeeen!

Har visst inte uppdaterat på en hel vecka, men nu ska ni få veta mina kära läsare :

Lördag: Eddi och Karash kom hit, drack lite vin och gick till Platå. Träffade MrCreepy. Shit happens.
Söndag: God mat hos mor och far.
Måndag: Jobb 7-21. Träffade P, drack vin och tittade på film.
Tisdag: Jobb 14-21.
Onsdag: Ledig. Träffade syrran, åt mat tillsammans med Vano, hennes kära moder och Vino. Hade allmänt trevligt helt enkelt. När Vano slutat jobbet kom hon hit och sov här.
Torsdag - Fredag: Ullared! Åkte kl 7 på morgonen. När vi kom fram så gick vi in till Gekås och kollade läget, sedan checkade vi in till stugan vi hade hyrt - mysigaste! Sedan på't igen! Shopping, shopping, shopping! Kom hem till stugan vid 20.30. Myste på uteplatsen en stund innan vi gick in till våra sängar och däckade av utmattning. På morgonen körde vi hårt igen. Städade, åt frukost och checkade ut. Sedan vart det mera shopping, shopping, shopping! Åkte hem vid sju-tiden. Det var mörkt, halt, regnade och ett och annat djur sprang runt på vägarna - hemskt! Tack vare Vano kom vi hem helskinnade, du är GRYM tjejen! Hade en underbar och välbehövlig minisemester - fick verkligen tillfredställa shopoholicen i mig! Haha, fina fisken serrö, eller Martins roterande kaniner om man hellre vill utrycka det så :-P

Nu ligger jag i sängen trots att det var flera timmar sedan jag vaknade. Har läst lite - sista boken i Twilightserien - och kollat runt lite i cyberspace - bloggar, mail, facebook.
Ska ta och kolla lita vad jag har köpt, det blev i alla fall fem väfyllda Gekåspåsar - frågan är bara vad dom innehåller :-P
Efter det ska jag duscha, scrubba, peela, raka, skura - ja, allt - ni anar inte hur skitig jag känner mig.
Ikväll blir det födelsedagsfirande hos Vino - GRATTIS! Ljungsbro , here we come!

Bilder från resan kommer in lite senare, nu har jag som sagt lite annat att styra med.

Ciao ♥
//Caroline

RSS 2.0