Hello page!

Vaknade redan vid 8 idag och fick ett ryck att jag skulle klippa mig. Så kl 10 infann jag mig på Salong Madonna och klippte page :-P Hann även en tur till politiet och hämta passet innan jag gick till jobbet. Lite rörigt eftersom dom renoverar kök + att det var möte och gymnastik och bara vikarier.. Hmm men vi grejade det oxå så nu ska jag sova för imorgon är det på't igen! Bild på frillan dyker upp imorrn så håll utkik! Puss!

Är lite rund under fötterna

Och mår allmänt bra och är lite lagom fnittrig sådär... Här planerat Valborg med bästaste och det kommer att bli sååå bra! Puss och godnatt!

En bra start på dagen

Började dagen med en stadig frukost för att sedan ge mig ut och powerwalka/springa runt Stångån. Vad jag har saknat att röra på mig ordentligt! När jag kom hem blev det några situps och armhävningar också. Nu känner jag mig sjukt duktig och har gått över till att äta godis istället hahahha! Snart blir de duschen och sen fram med dammsugarn.

Tips på bra vardagsträning:
  • Putsa fönster: 264kcal/h
  • Handla: 472kcal/h
  • Ha sex: 300kcal/h
  • Städa: 240kcal/h
  • Dammsuga: 252kcal/h
  • Trädgårdsarbete: 492kcal/h
Träna är något som alla bör göra för att må bra! Att räkna kalorier och banta är inget man ska göra om man inte absolut behöver. Träning och normal kost är viktigast, men så klart att man ska unna sig gott ibland! Den här listan på träning är bara till för att visa er att man faktiskt "tränar" mer än man tror. Så fram med dammsugarn och börja städa!! ;-P


Min tränings-outfit ↑

Ooops

"Råkade" köpa två filmer, 3 påsar ostbågar, godis och två kartonger mums-mums på Netto. Nu blir det familjemys!

Sticker iväg och träffar min plutt!


And this is what you get!


Linnen: Cubus 99:- st


Spetsklänning: H&M 149:-, Armband: H&M 49,50:-

Svart kjol: H&M 49,50:- Svart linne: Cubus 99:-

Ett hemligt paket åt finaste systern i världen!

Shopoholic again!

I förmiddags var jag uppe hos polisen och fixade pass, vore ju lite sorgligt att stå på Arlanda och inte komma iväg hahaha :-P Resten av dagen har spenderats med Elin, shoppat loss på stan (hittat världens gulligaste linnen) Tänkte lägga upp lite bilder strax så ni får se:)

Snart ska det lagas mat åt barnen, men först ska jag mata mina fb-djur hahah, puss!

Beach 2010



Nu är det dags att ladda upp för beachen igen! Några powerwalks runt ån samt en och annan situps så är man fit for fight igen ;) Peppaaaa!

Vårkänslor

Jag går ut en stund i solen och känner värmen på min kind. Jag andas frisk luft med en doft av blommor och minns. Alla somrar som varit far som i ultrarapid i mitt minne och jag ser bilder från mina favoritstunder framför mig. Tinnis med syster. Bergsslussar. Varamon med bästaste. Galna utekvällar och mysiga stunder i trädgårdsföreningen. Grillning med familj och vänner. Och så minns jag dig. Du brukar ju alltid "dyka upp" så här års. Var är du nu?

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Need your help!

Det blir dom här i svart eller vitt, men kan inte bestämma migg för vilket - hjälp mig snälla!!!



Vilka tycker du är snyggast??? Puss!

So fresh you can taste the crunch

Så här fresh känner jag mig idag! Nu ska jag sova, natti:)


Sick and tired

Jepp rubriken säger allt.. Jag skulle sova hela dagen och inte göra ett piss. Hmm förutom att jag vaknar upp och vekligen är geenoomförkyld så måste jag jobba ikväll oxå.. Hmm ibland blir inte allt som man tänkt sig :-P

Tänker iaf inte låta detta dra ner mig, för vädret är fint och i grund i botten så är jag faktiskt ganska lycklig!

















Antar att ni inte direkt längtar efter att de en sjuk Caroline
så ni får njuta av den här bilden istället:) Puss!

Den vackraste stunden i livet,

var den när du kom

Börjar bli sjuker och vill inte alls. Har ingen lust att stanna hemma o tycka synd om mig själv så jag tar o jobbar imorrn med. Imorrn eftermiddag blir det födelsedagsfirande; GRATTIS MOSTER!! =D




















Stackars lilla förkylda (dock nyduschade) jag!
Nu ska jag sova, puss på er!

Still got the moves



Sticker till jobbet. Ciao!

I'm in love!


Bianco


Hahaha nae vad sorgligt! :'(

Googlade runt lite och hittade ett uppslag på Aftonbladet.se om Allan Lööf, 93 - troligen Sveriges äldsta bloggare! Coolt tänkte jag och klickade mig vidare till hans blogg. Bara för att mötas av:

Allan Lööf avled den 13/10-2008 vid 96 års ålder.

Begravning har varit.

Hahaha fy fan vad sorgligt!


Coolaste facebook-gruppen ever!!


Smärtsamt!

Ramlade in på den här bloggen nyss. Jag får ont i hjärtat och önskar att jag hittat hit för ett halvår sen. Kanske hade allt sett annorlunda ut då.

Alla mår vi dåligt ibland. Men det är en stor skillnad på att ha en dålig dag och vara sjuk i depression. Jag vet själv hur det är när hela ens värld kretsar kring hur man ska överleva sig själv. Att hela tiden tycka illa om sig själv och allt man tar sig för. Jag vet hur det är när ens högsta önskan är att inte vilja leva mer, att bara ge upp.
När man har kommit dit så går det bara neråt. Aldrig hade jag varit här idag om det inte vore för min underbara familj och vänner. Om mamma inte hade räckt mig luren och sagt 'ring' så hade jag aldrig ringt det där samtalet som var så viktigt för hela min existens.
Vad jag vill få fram är att ni måste ta vara på era älskade. Bry er om och fråga hur de mår. Ta er tid att lyssna. Och våga hjälpa till trots att de inte bett om hjälp, för ibland behövs det.
Tänk alltid positiva tankar om er själva. Beröm dig själv för minst en sak du har gjort under dagen innan du somnar. Titta dig i spegeln och säg högt 'vad vacker jag är'. Det kanske låter som en kliché men det hjälper faktiskt. Och le! Leenden sprids. Jag ska börja le redan nu och imorgon kväll när jag går och lägger mig så hoppas jag att hela världen ler. Där har ni en utmaning kära läsare! Puss och Godnatt!

Min dator just nu:

Hahaha nae men seriöst asså!! Ville bara att ni skulle uppmärksamma min heta playboy-bunny;)

Pussar i mängder!

Vad hände med världen?

Ute faller snön och jag har börjat släktforska, hmm...

Wtf?!!

Kikar ut genom fönstret och får syn på det här - en uggla mitt i stan!!!! Hahha nae men det är ju en plastfågel de fattar ju ja med :-P
Antar att dom har satt upp ugglan för att skrämma bort riktiga fåglar. Hmm notera då duvorna som verkar ha blivit grymt bra polare med plastfågeln innan ni börjar reflektera över ifall de funkar eller ej hahha :P (och vad kommer grodan ifrån hahah?!)
En riktigt sjuk syn äre iaf, trodde jag såg i syne först :-P

Tihihi lovely! :)

Fick mig ett gott skratt när jag kollade mejlen imorse! Minnen säger jag bara =D Hahaha älskar dig snuttan, du vet alltid hur du ska få mig att bli på toppen humör! =D










Time to sleep













Godnatt gullepluttar! Puss

Du lever för stunden, precis som jag!

Till alla tjejer och killar där ute: Lev livet! Ta vara på varje sekund och ha kul. Släpp alla måsten ibland och bara va. Uppskatta livets alla små ljusglimtar. Bry dig om alla du älskar och skit i resten. Men framför allt - älska dig själv! Du är vacker precis som du är! Du är viktigast i ditt eget liv, glöm aldrig det.
Jag tror att alla glömmer bort det ibland, även jag, så därför kan vi behöva bli påminda om att det största fokuset i ditt liv ska läggas just på dig. Tro på dig själv, stå upp för dig själv, du är vackrast precis så som du är!

 

Peace, Love & Understanding

Ciao bitches!


A little too late

Försov mig lite smått idag och fick stressa som attan till tandläkarn bara för att få sitta där och vänta.. Hmm palla! Hatar att vänta, spec när jag inte hunnit käka frukost innan, höll ju på att svälta ihjäl ju :-P hahah, nae men seriöst, nu ska jag chilla tills det är dags att gå till jobbet. Bye bye!


Typ så här kul tycker jag att det är att gå till tandis! :(

Gaalet trött!

Sjukt jobbig dag på jobbet. Men sådana här stunder får en att tänka efter och inse att man faktiskt behövs. Thnx to underbara kollegor har allt gått som smort.
Nu ska jag uppdatera mig i cyberspace innan de e dags att sova. Puss!



working girl

Jobbat 14 timmar och nu är jag hos bästaste och chillar en stund. Imorrn blire jobb igen! Puss på er gullungar!


Cat woman

Är sjukt trött efter att ha ägnat den här fredagkvällen åt att sminka ett gäng fjortisar. Ta det lugnt ikväll syrran! Nu ska tant Caroline sova. Lär somna som en stock nu, Ciao!



Mongon på stan



This is me right now;

El naturel, nyvaken och söt :)
(vadå retusherat, inte alls!)

Oh shit!

Hahaha vaknade upp med världens träningsvärk i både armar o ben hahaha helt sjukt, snacka om att man måste börja träna igen hehe!
Nu äter jag frukost och snart är det dags att bege sig till jobbet. I em blir det ev en dejt med sötaste Elin. Puss på er!

Så sjukt trött,

men snart befinner jag mig i värmen igen! Guud så gött det ska bli att vila upp sig, sola och bara slappa! Längtar så sjukt mycket efter semestern med mina underbara mamma o syster så ni anar inte!! :)

 

 

 

 

 


Godmorgon!

Nu är de sommar, nu är de sol, nu är de koskit i hagen hahahaha älskar att vakna av att solen skiner, man blir på så bra humör då! =D

Puss på er gullungar!

Schteeek äre =)

Naa men chill med mina brillz hela dagen asså! Ätit chineesbuffé o tacco, o så har jag invigt Bosse's glassbar - mee loooves summer darlings;)

Nu äre mata djur och sedan snarka sött hela natten som står på G. Väck mig imorrn Vano, Puss!

Bjussar på en fett gammal fjortis bild på mig, enjoy bitches!

God morgon! :)

Har chillat lite nu på morgonen, ätit frukost och lekt med Uffe hahaha nae men seriöst asså, visst e han söööt min Uffe??! ;-P
Nu äre lite måsten som ska göras innan jag hoppar in i duschen och blir ren och fräsch!


Jag har skaffat en hamster!

Det här är hamstern Uffe! Han är en glad prick.
Nu ska jag och Uffe sova. Imorrn ska vi äta glass.
Godnatt!

what a wonderful day!

Har chillat i solen hela dagen, sjukt nice asså!! Älskar att sitta ute på en uteservering i solen, dricka nått gott och bara va:) Har även hunnit med en promenad runt stångån med mamsen och ätit lite mat, nu är det mys och tårta resten av kvällen som gäller! Bäst helt enkelt, det är så jag sammanfattar den här dagen!




Everytime we touch


God morgon alla sötnosar!

Idag har jag verkligen vaknat på rätt sida, solen är på väg upp och det ser ut att bli en underbar dag! :) Har precis avslutat en god frukost och nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan jag hoppar in i duschen.


Gonna live while I'm alive

I ain't gonna cry
I don't wanna scream
But I got so much left unsaid inside of me


You can see it in my eyes


Flowers and raspberries











Facelook and hairstyle


Efter ca 30 timmars sömn är jag människa igen,

nu väntas gäster som ska fira min lilla plutt!



Har sovit hela em/kvällen

Nu ska jag sova lite till, puss!

Undrar vad det var som hände igår egentligen =/

Går inte in på några detaljer men känner mig typ såhär;


Nu äre party som gäller



Let's shake some ass bitches!

Ojsan!

Kom hem med flera kilo godis. Nu tror jag att vi ska klara oss ett par dagar iaf :-P


Mot cloettaboden



Nu ska vi ladda upp med en massa gott inför helgen!
Visst är nitbältet snyggt? Hittade det i garderoben, visste inte ens att jag ägde det :-P

Puss på er!

Mysmorgon



Hade två små missar på myshumör på min mage imorse - gooos! :)

Så trött på sanningen, behöver en ny...


Hjärtat dunkar...

...och pulsen slår, just nu är det allt på en gång.



Jag önskar jag kunde göra så allt blev bra igen
Jag älskar dig!

Godnatt!



Sticker och träffar bästaste nu och kommer troligtvis inte blogga mer ikväll så därför säger jag godnatt nu, bye bye!

Skullcandy!

Godaste maten och bästaste cupcakes till dessert!

Nu blir det att möta upp bästa vännen i stan en stund för lite skvaller och skojsigheter. För övrigt så är tanken att komma i säng tidigt ikväll.. Hmm, jag tror det är dömt att misslyckas :-P

Puss på er gullungar!

Hemma från stan

Det blev fika och mycket nervositet, nu chillar jag galet i väntan på mat. Ciao!

Big city-life!



Nu sticker jag till stan!

So fresh



En bra start på dagen



Nu är det duschen som gäller!






Godnatt!



Vad tycker ni om designen? Puss

Världens bästa syster!

Vi äter godis, nördar Happy Pets och bara mår allmänt toppen! Love life ♥



Läkningsprocess pågår


Ont i själen...

och litegrann i resten av kroppen.


Det blev en eftermiddag med bara sömn, nu ska jag äta lite och sedan skingra tankarna med en bra bok.

Och allting bara rullar...

Här på jobbet är allt som det brukar. Har en liten rast nu och irriterar mig på folk! Förvånas fortfarande att vuxna människor inte kan bete sig "normalt". Är så less på allt jävla tjafs!

Hur som haver, vill säga GRATTIS till sötisen Jenny som gått och förlovat sig! Är så glad för din skull, puss på dig gullunge =D



Time to go back to work, bye bye!


Nu sticker jag till jobbet!


Sjukt galen dag!

Man kan inte gå under den, man kan inte gå över den, man kan inte gå genom den - då måste vi gå runt den!

Nu ska jag sova, jobb i morgon 7.30-13! NATTI!

Changed my mind;


Look of today;


Yesterday

Godmorgon!

Igår var jag hos farmor och firade hennes födelsedag. Det bjöds på smörgåstårta, chokladtårta och påskgodis och vid femtiden så bokstavligt talat rullade jag därifrån haha:-P Nae men seriöst, sjukt mätt blev jag!
For hem till Vano och åt ännu mera (världens godaste rulltårta!)

Har ägnat morgonen åt att mysa med kissemissarna, har haft båda två liggandes på min mage! :) Nu ska jag ta o äta lite frukost innan jag gör något annat!

I'm addicted!

Det är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag somnar. Jag tänker på det när jag är på jobbet, på stan, när jag äter eller när jag pissar. Jämt och ständigt. Helt sjukt är det.
Det enda som kretsar i mitt huvud just nu är; måste mata djuren, måste para dom. Måste shoppa nya möbler och skaffa mera poäng. Djuren, djuren, djuren. Och tro inte att det är Doris och Gösta. Om det ändå vore så väl, men nej. Jag tror jag är helt fucking beroende av Happy Pets på facebook. Helt sjukt. Sätt mig på avvänjningsklinik någon. Men kom ihåg att jag måste mata djuren innan!

Våga eller inte våga?!

För tre år sedan så firade vi påsk i ett härligt vinterlandskap i Norge. Nu sitter jag och tänker tillbaka på mitt jobb, mitt hem, mina vänner, min norska "familj". Alla promenader i snödrivorna, att sitta på en klippa vid fjorden och äta glass i solen. Att bada om sommaren med utsikt över snötäckta berg. Att fira 17e maj med vänner och familj eller all god mat. Eller bara att ta sig ett glas på Tangenten, att sitta på terassen på ett café och se ut över vattnet och båtarna. Jag längtar efter lugnet och harmonin. Jag vill känna känslan av att komma bort och komma hem på samma gång. Så främmande men ändå så hemma.
Nu är frågan, ska jag våga chansa eller ska jag ta det säkra före det osäkra? Här får ni ett par bilder så ni också får njuta lite;



Varför firar vi påsk?!

Här är svaret;


Långfredag var den dagen då Jesus korsfästes. det var en lång och plågsam dag för Jesus. Det var den så kallade sorgedagen.

 

Påskafton var den dagen då Jesus plockades ner från korset. Tvättades ren och lades i grottan. Och vakterna stod utanför, för att vakta grottan.

 

Påskdagen var den dagen då tre kvinnor kom till grottan och upptäckte att Jesus kropp var borta.

Idag firar vi alla påsk på olika sätt och med olika traditioner.

Källa

 

Och här har vi ytterligare en lång story om varför vi firar påsk → påsken och dess traditioner

 

 


There's no sunshine when she's gone

Jag och syrran skulle gå ut på en promenad i solen efter att vi städat klart men pytsan heller! Så fort vi klev utanför dörren så gick solen i moln...:( Men vi gick iaf ner till stan, massor folk som satt på uteserveringarna - myyysigt värre:) Och jag som verkligen inte behöver mera kläder kom hem med en ny klänning ifrån gina tricot. Grå botten med svarta blommar (grymt söt!)
Nu väntas gäster om cirkus en timme - morfar, moster och lars. Mmm vad påskmat jag ska äta! Längtar massor och min mage kurrar som sjutton vid bara tanken på så mkt mat =D

Glad påsk!

I går kväll efter jobbet träffade jag Elin för en afterwork på 55an. Trevligt som attan och riktigt tjusig renovering måste jag säga. Stort plus i kanten till 55an, den här sommaren kommer jag lätt hänga där oftare en föregående somrar (haha eller går det ens?:P)

Och imorse när jag vaknade så hade påskharen varit här! När det kommer till sådana traditioner så kommer jag aldrig växa upp haha :P
Solen skiner och det här kommer att bli en underbar dag! Glad påsk till er alla, puss!


Dream on




En del av dagens shopping! Snart är våren här på riktigt - I can feel it ;)

Nu ska jag sova och drömma söta drömmar om pastellfärger, sol och sommar. Puss och godnatt!

Shopoholic!

Har vandrat runt på stan med mamsen idag, efter x antal timmar och en rörig fika kom jag hem med en supersöt rosa "prinsessklänning", en lila skjorta, ett bälte, ett par shorts, nagellack, ögonskugga, lipgloss och lite "bra-att-ha-saker"...

Nu har jag precis ätit pasta och köttfärssås och druckit ett glas rött, det är en härlig torsdag det här :) Nu får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda! Puss på er alla söta:)

RSS 2.0