Hur svårt kan det va?!

Har legat i soffan hela dagen och ignorerat om världen. Jag har legat mellan mamma och pappa, låtsats att jag är tre år igen, ätit godis och tittat på halvbra filmer. Ingen orkade laga mat så det blev pizza ikväll, och det var mumsigt värre för sådana onyttigheter var längesen man åt..

Ikväll blir jag utkörd till vardagsrummet för syrran ska ha en kompis här inatt... Vad gör man inte för sin plutt:)

Inga fler inlägg ikväll så natti!

I can't be no-one else


This is my life my friend!

Gud vilken dålig update här på bloggen men jag har haft fullt upp med annat.
Förutom att jag har jobbat som en idiot så har jag hunnit med lite shopping på stan. I torsdags blev det en massa smink och nödvändigheter och i fredags så hade vi systerdag på stan. Började med kinamat på Ming-Palace sedan shoppade vi mini-plattång från Björn Axén och lite annat smått och gott.
Hann också med att träffa Natta, det var ju typ evigheter sen! Kvällen tillbringades med underbaraste Vano (my BFF) och Jenny på Platå. Vi rockade järnet och hade en toppen kväll!
Igår hade vi gäster, åt tre-rätters och tittade på Melodifestivalen. Mysigt värre!

Idag blir en slappis-dag. Kanske ska släpa fram snabeldraken en gång så vi får bort alla dammråttor, dom hårar ju sådant de små liven... Annars blir det film och en stooor godispåse- myyyys!!

you rock my world

Haha morsan har skaffat facebook! Nu sitter hela familjen som värsta nördarna framför varsin dumburk och av och till ropar mamma: "varför är det si och varför är det så?" Jag och syrran tittar då upp från våra skärmar, suckar tungt och trots att vi vet så säger vi i kör: "Ingen aning, mamma!" Det här med att pedagogiskt förklara teknikens under är varken min eller syrrans specialitet så därför låter vi bli. Resten av familjen låtsas att dom inte hör. Hehe, sorry mamsen men du lär dig snart!

Nu funderar jag på hur längesen det var jag duschade och om jag kanske skulle strunta i att tvätta håret och va lite snuskig imorrn på jobbet... Hmm, tror jag gör så! För trots att jag sovit midag så är jag sjukt trött. NATTI NATTI!

Hope, faith, love

Idag har jag agerat välkomstkommité på jobbet, gick hur bra som helst. Vilken tur att dom har mig på de där stället! Snart är det dags för sängen för min del, ska ju trots allt upp halv sex imorrn och jobba igen.
När jag kom hem idag från jobbet så väntade supergod mat och min underbara syster hade köpt godis åt mig =D Det är helt sjukt vilken underbar familj man har, älskar er över allt annat!!

Måste bara säga att mitt liv är så bra just nu! Min familj är mitt allt och jag är så glad att jag är nära dom igen. Jag har världens bästa vänner som ställer upp i vått och torrt och som jag verkligen bryr mig om. Jag har ett jobb där jag är uppskattad och behövd, och snart ska jag börja plugga igen. Jag är trygg i mig själv, jag mår bra och är lycklig. Jag står stadigt med båda fötterna på jorden och jag ler, jag ler ända från hjärtat. Ni anar inte hur mycket jag har kämpat för att må såhär men just idag så känner jag att jag kan uppskatta de små sakerna i livet och att livet verkligen är värt att leva. Tack vare mina nära och kära så har jag hittat tillbaka till mig själv! ♥




That's my day;

Har tillbringat dagen med systeryster. Jag har hängt hos tandläkaren, blivit polare med Bagge, ätit kärleksmums och om ett par timmar ska jag till jobbet. Är lite sugen på att se på film, funderar på Not without my daughter, har hört att den ska vara grymt bra!



Läkerol Chewing Gum


Guess who's famous now?


@work!

Sooft dag idag med Katja på jobbet. Riktigt nice brud de där asså :)
Nu har jag rast i 45 minuter till och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska väl kanske lägga mig och vila en stund om jag ska orka jobba ända till kl 21 ikväll...

That's it for now, bye bye and take care darlings!

Saturday night fever!


Idag har jag städat och röjt här hemma.
Jag har engagerat hela familjen och
kastat kastat kastat!
Det sjuka är att trots att vi har kastat hälften så känns det som att det fortfarande är lika mkt kvar :P



Sen har vi druckit drinkar, jag och mamsen. Och lite martini.
Och planerat för utgång - nästa fredag blir det farligt för då ska mor och dotter göra stan! Den ena värre än den andra hahah!



Och Melodifestivalen, love u Darin! Rätt låtar gick vidare lätt asså!!! För er som inte tittade så gick Darin och Timoteij direkt till finalen och Alcazar och Crucified Barbara gick vidare till Andra Chansen.



Nu ska jag sova, imorrn blir det jobb 7-21. Känns väl sådär att ge sig ut i det här snöovädret men men, pälsar man på sig bra så ska man väl överleva det med. Och trots att det känns tungt nu så är jag i alla fall grymt nöjd över att ha ett jobb överhuvudtaget! Förstår mig inte på vuxna människor som är så lata att de inte jobbar. Antingen jobbar man eller så pluggar man eller så gör man båda. Men inte fan sitter man hemma på sitt feta arsle och glor och låter socialen betala ens jävla cigg, fikor och peelingar! Det är fan inget annat än ren lathet och sånt gör att jag vill kräkas!

Nae men nu har jag fått ur mig lite irritation som jag kände så nu kan jag nog sova gott! Natti natti sötnosar ;)

Snacka om slappis!

Tror inte jag har gjort nått vettigt idag! Förutom att städa sminket då såklart... Annars har jag bara legat i sängen, först var det Sex and the City och sedan kröp syrran ner bredvid mig så tittade vi på Let's Dance. Har hunnit med att äta hemmagjord pizza också, mums mums!
Nu börjar jag bli lite trött i ögat så tror jag ska ta och nanna snart!


Skorgasm!!!


Du bist eine kleine auspumpen wurst

Japp, det har jag lärt mig på tyska! Vill ni veta vad det betyder så får ni googla!! (med reservation för stav- och grammatikfel)
Haha när jag googlar på det inser jag att min påhittade tyska är heeelt fel! Det ska ju vara Scheiβbolle ju! Eller...??? Hahaha snälla lägg in mig nånstans eller ge mig ett piller så jag kan normaliseras!!! Vem fan googlar på bajskorv???! Sjuuukt jue!!!!

Jag lever och mår bra annars! Har ägnat dagen åt att städa bland allt smink jag har, så nu är det ordning och reda! OMG, vilket sjukt inlägg det blir!!! Nu ska jag fortsätta mig kaffesörplande framför Sex and the City!

I can transform ya

Har ägnat förmiddagen åt att se på Avatar, grymt bra film och nu förstår jag verkligen alla som säger att de vill se den i 3D!
Förövrigt har jag hunnit äta frukost x2, mellanmål och lunch. Snart bär det av till jobbet där det vankas eftermiddagsfika! Haha, matvrak thats me!


It's my stile, and you love it;






I'm too sexy my love ;)

God morgon gullungar!
Vaknade av en galen Doris som stod och skrek utanför toadörren för en timme sen. Efter att ha ätit med henne och druckit lite vatten så blev man ju hungrig sjäv så då e de ju lika bra att glömma det här med sovmorgon och sätta sig och äta frukost.
Tänkte jag skulle ta mysmorgon idag och titta på en film innan jag hoppar in i duschen, skulle tro att det blir Avatar idag but who knows?

Tired!

Idag är det en trött liten Caroline som bloggar. Ville bara låta er veta att jag lever. Har fixat med ID-kort (ser typ förstoppad ut på kortet, haha) och jobbat hela eftermiddag/kvällen. Nu ska jag sova men imorrn kanske jag har energi nog att hitta på nått kul att skriva om ;)

NATTI NATTI SÖTNOSAR!!

Dresscode and facelook

I'm off to work, this is my look today;


They say I'm crazy, but I don't really care!

Vi ser det snöar, vi ser det snöar
Det var väl roligt hurra
NOOOOOOOOOOOOOOOT!!!!!!
Försvinn!! Trött på skiten!!!!

Live in the darkness

Hahaha idag vaknade jag med en katt under täcket och nu har dom fått tuppjucket båda två så jag har gett upp det här med sovmorgon :-P Nu ska jag istället ta och väcka min sjukling till mor så ska vi ta och äta lite frukost..

That's it for now, bye bye beautiful!

And I'm so sick of love songs

Blev Snabba Cash, en grymt bra film som jag verkligen kan rekommendera! Ni måste se den!

WIIHOOO Sverige tog guuuld!!!!

Nu ska jag se på Familjen Annorlunda och Spårlöst, bye bye darlings ;-)

Famous

Alla ni som är i samma ålder som mig känner säkert igen den här låten av popgruppen Play. Själv spelade jag den ofta när jag var liten, samtidigt som jag stod framför spegeln och mimade;


Här är deras två nya singlar, Famous och Girls. Äntligen finns det en äkta tjejgrupp igen, det har varit så dåligt med det de senaste åren, nästan bara en massa soloartister och boybands. You go girls!




Movietime!



Beslutsångest! Vilken ska man se??! Tror jag gör en kopp kaffe medans jag tänker ;-P

Catch and release

Vill tipsa om en film jag såg igår på TV, catch and release! Tyckte den va riktigt bra faktiskt! Det är en romantisk komedi om en kvinna som försöker återuppbygga sitt liv och komma över sin mans tragiska död och de hemligheter som han haft för henne. Helt klart sevärd!


God förmiddag gullungar!

Igår firade jag alla hjärtans dag med mina älsklingar, dom som står mig närmast! Efter en mysig middag med familjen så blev det en fika på stan men Vano.
Idag har jag inte hunnit mer än att äta frukost och ta mig ett snack med jobbet. Fick mitt schema för veckan och nu håller jag tummarna för att mor min inte smittar ner mig med maginfluensa för det vore ju faktiskt ganska sorgligt tycker jag! :-P


Happy Valentine's day!

Massa kärlek till alla mina nära och kära!

Får inte heller glömma mina gulliga läsare, puss på er!


Fantasy

Har precis kollat igenom bilderna från igår och jag säger bara OMG, va fan pyssla vi med igår egentligen?! Ni får njuta av ett par bilder på mig så länge så ska jag checka med mina friends vad som är okej att publicera här på bloggen för en del av bilderna är verkligen totally craazy! :-P


It's me, take it or leave it!

Check it out ;-)

Jag och hårbollen ligger här och slappar i sängen, idag ska jag bara ta det lugnt och umgås med familjen efter en i övrigt fartfylld helg! Igår var min sötaste Vano här, åt middag och fixade sig lite innan det var dags för paartyy! Några bilder från igår kommer att dyka upp under dagen, måste bara orka resa på mig först och lägga in bilderna på datorn :-P

Vill även önska alla mina läsare en riktigt mysig alla-hjärtans-dag med mycket kärlek! Själv ska jag som sagt vara hemma och umgås med familjen, dem som står mitt hjärta närmast. Vad ska ni andra hitta på en dag som denna?


Min älskade familj, som alltid funnits där för mig.
Som älskar mig och stöttar mig, trots mina fel och brister.
Kom ihåg att jag finns här för er också, ni är mitt allt ♥

What a night girl ;)

Hamnade på Plaza med Jenny igår efter jobbet. Började som två grannys med ett glas vin i en stilla vrå, lite lagom chockad över alla fjortisar:P Men efter x antal 10 cl drinkar och ett par tequila så hände det grejer, knuffade bort alla små skitungar och ägde dansgolvet, haha! Träffade på några kompisar med som jag inte sett på länge och de är ju alltid lika roligt =D Efter en liten taxiresa till T1-området och tillbaka till centrum så blev det sängen för min och tack o lov så vaknade jag upp och var inte allt för bakis idag. Har till och med orkat städa hela lägenheten jue!

Nu peppar jag för ikväll, inflyttningsfest med the GANG - pepp pepp pepp paaartyy!



Sweet like candy!

Den här morgonen har jag hunnit med att färga håret på mig själv och öronen på Gösta;-P Har käkat godis konstant hela förmiddagen och snart bär det av till jobbet. Fett pepp till imorrn, då blir inflyttningsfest! Ska bli så himla kul att ha gänget samlat igen, paartyy! =D

Jag lever!

Men jobbar för mycket för att hinna blogga. Idag hälsade vi på farfar på kortidset efter jobbet och jag tycker så synd om honom :( Man ser allt från en annan vinkel när man själv är anhörig.

Ikväll är det Glee, Made in Sweden, systeryster och en stoor godispåse som gäller! Imorrn blir det hårfärgning och jobb. Bye bye!

Bus och sånt ;-)

Har ägnat eftermiddagen åt att skala potatis och umgås med mamsen. Och leka med kissemissarna också så klart :-) Snart ska vi äta fläskfilé och sen ska vi hämta syrran vid kyrkan och ge ett hjärta till mormor, jag saknar dig så.

Har även planerat in lite semester planer, förutom Kreta så blir det troligtvis Finland och hälsa på släkten också, det ska bli så kul! Det var evigheter sedan vi var där nu ju!

Time to eat, ciao!

Tröttis!

Hemkommen från jobbet nu. Jag och Alex har tittat på film nästan hela dagen och skrattat åt B-skådespel och dialekter, vissa saker var faktiskt bättre förr!
Förövrigt så blir det ganska mycket jobb den här veckan så uppdateringen kanske inte blir den bästa, but who knows ;) Nu ska jag ta nått att äta, sen ska resten av kvällen ägnas åt slappiisch! :-P

I like to move it move it!

Det blir inga bilder idag heller. Vill ni vet varför? Jag är LAAAAT!! Hahaha, så är det! Jag vill mycket hellre ligga i sängen och titta på TV och gosa med systeryster!
Idag har jag ägnat dagen med självaste sötnosen Vano, blev fika och en sväng på stan för att sedan gå hit och beundra min supersöta laptop med Hello Kitty-motiv.

Nahepp, nu blir det familjen Annorlunda och Spårlöst innan jag ska sova - natti gullungar ;-)


God morgon solstrålar!

Har haft en mysmorgon med mamsen, har hunnit fixa mig, snoka runt i cyberspace och gosat med hårbollen. Nu väntar jag på att Vano ska höra av sig så vi kan ses, har ju inte träffat min gulleplutt på hela helgen jue!
Bilder på shoppingen kommer upp under dagen, måste ladda batterierna i kameran först. Nu ska jag fortsätta brottas med hårbollen och läsa vidare i min bok - Låt den rätte komma in.

At home!

Hemma igen efter en toppen helg i Ullared. Har shoppat massor, lägger upp bilder på alla snygga kläder imorrn! Nu blir det sängen för min del, är dödstrött jue!! NATTI=D

Now I'm gone!

Åker till Ullared tidigt imorrn bitti och kommer hem på söndag kväll. Hörs då, puss!

It's all about doubt

Varför ska jag behöva må såhär?! Vad har jag gjort för fel söm gör att jag behöver uthärda denna smärta och ångest jämt och ständigt? Varför ska jag behöva gråta mig till sömns? Varför ska jag behöva känna mig ensam när jag har så mycket kärlek omkring mig? Jag orkar inte mer, jag gör verkligen inte det. Jag vill inte mer!




På måndag måste jag nog ta tag i det
och ringa det där samtalet.
Vad ska mamma tro nu?
Jag har ju försökt att vara så glad i
hennes närvaro hela tiden,
men det är nått mer nu,
nått jag inte kan kontrollera längre.
Jag tror det är på väg tillbaka.

Home sweet home!

Hemma från jobbet nu och har hunnit med att titta på Made in Sweden. Rådiggar det programmet asså, tror jag har en liten crush på baggen asså, han är ju alltid så go o glad som en liten nallebjörn typ HAHA!

Det är helt knäpptyst i hela lägenheten och det enda som hörs är mina tangenttryckningar. Antar att det är dags för mig också att sova nu, precis som resten av familjen. Natti natti gott folk och dröm söta drömmar! Kram

Versace baby ;)

Christian Dior och Chanel i all ära, men jag måste säga att Versaces vårcollection föll mig precis i smaken! Det är kvinnligt, klänningar, kjolar, bara ben - underbara plagg i mjuka pastellfärger och tuffare mörka nyanser. Love it, ge mig sommar NU!






I just wanna take my time

Har duschat, fixat mig, gått ut med grovsoppor, lekt med kissemissarna. Nu har jag tråkigt och undrar vad man ska hitta på. Blir jobb idag trots allt, 14-21.15. Men vad ska man göra fram till dess? Igår hade jag lust att gå på stan, men tror jag har ångrat mig nu efter att jag varit ute en sväng. Blött och snöigt och kallt och jävligt. Naae, har ingen som helst lust att gå på stan faktiskt. Vill ha sommar NU!


Summer of 2009

I'ma get you love drunk off my hump

Hyvää huomenta mina kära läsare!! Haha vad härligt det är att vakna när det första man ser är "vakna sexy":-P Nu har jag ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen. Ska bara gömma mig här i rummet ett tag till så jag inte skrämmer slag på brorsan polare, ser verkligen katastrof ut just nu ;-P
Anonym undrade om kunde träffas, måste be dig att tala om vem du är innan jag kan svara på den frågan! ;)

Annars idag så har jag några telefonsamtal att ringa, men utöver det så är jag leedig! =D Nu blir det duschen!


Sweet dreams honey!

Ville bara säga godnatt och tack för mig. Har tittat på en dansk film, Kandidaten. Väldigt bra faktiskt. HAHA, nu tror jag att jag väckte syrran med en av mina nysningar!
Imorrn är jag ensam på förmiddagen och då ska jag passa på att ta hand om mig själv. Börja dagen med en mysig frukost för att sedan hoppa in i duschen och raka min extremt håriga kropp, haha! Sedan ska jag smörja in mig med Escadas väldoftande bodylotion och måla naglarna i någon häftig färg. Jag ska fixa håret, sminka mig och klämma mig i mina nya jeans och en läcker topp. Sen ska jag ut på stan eller träffa nån polare och känna att jag är snyggast i världen. Japp det ska jag, för det behöver jag just nu! NATTI!


Creepy, I know. Men så här har jag sett ut dom senaste dagarna; Blek, osminkad, trött, håret står åt alla håll. Snacka om att jag behöver en total makeover! HAHA!

Ibland blir det för mycket

Men jag finns hos dig. Och precis som du önskar jag att allt hade varit annorlunda. Men det kommer bli bra tillslut, jag lovar.

Like I promised!

Nyss bytte tangenterna plats och allt blev kaos men nu är det som det ska igen. Tekniska jag lyckades fixa det hela ;-P Här kommer i alla fall bilderna på jeansen och bikinin jag köpte i veckan;


Today!

Idag har jag handlat x 2 på Netto. Och tittat på film, My sisters keeper. Jag grät en skvätt och fick mig en tankeställare. Men framförallt så har jag städat idag. När syrran kommer hem ska hon kyssa mina fötter. Och sköta städningen resten av året. Eller iaf hjälpa till. För nu är det rent här, väldigt rent. Och jag har svettats och fått andningssvårigheter bland alla dammråttor. Men nu är dom borta och jag kan andas igen. Eller, jag skulle kunna om det inte vore så att jag var täppt i näsan. Antar att ni inte blev ett dugg klokare av det här inlägget. Det blev inte jag heller, men lika glad är jag för det! :D

Just playing around

Nu ska jag hjälpa syrran att välja kläder. Sen ska jag sova. Imorrn ska jag upp tidigt så jag kan köpa Risitutti åt mamsen som är sjuuk..:P
NATTI!

Cause I'm the BEST!!

Vill tipsa om Ellos! Billigt billigt, massa kläder som nästan inte kostar nånting alls!! Passa på att shoppa loss under rean!!

Oooh jag schteekeer!!

Hahah ja o syrran garvar sönder oss åt ICA reklamen!! Bästa på länge!! Meee löööv Ulf ;)


Tisdagsnöje!

Sen blev det mindre rumsrent när syrran visade sina skills i språk så det tar vi och censurerar, haha!

I know that I've got issues

Flummar lite och försöker göra systeryster gaaleeeen!! Jag vibbar och skickar tokiga figurer på msn. Och så skrämde jag henne litegrann med bilden jag la in i förra inlägget.. Hörde bara ett OOOH HERREGUD och då visste jag att hon sett den. Nu undrar jag en sak... Ni vet om man är jätte förkyld och snorar och har sig och så snyter man sig inte på en stund.. Vart tar snoret vägen då? Åker det upp i hjärnan? För i så fall är hela min hjärna full av snor just nu!

Just playing around


I'm in love with your pretty face

En riktig slappar dag idag. Mamma var "sjuk" och jag med, så vi har bara myst i sängen hela dagen. Ätit massa godis och tittat på Sex and the City-filmen. Har iofs hunnit laga lite mat, stuvad potatis och isterband- mums!
Tyvärr har jag inte orkat lägga upp bilderna på de snygga jeansen eller bikinin som jag köpte i veckan. Det kommer imorrn istället, I promise!

Nu tänkte jag ta och titta på Solsidan, missade ju det i fredags eftersom jag var så trött och sov istället. Någon som sett det? Var det bra?

Ajja, är jag frisk imorrn så blir det iaf att träffa någon, det var ju sjukt längesen nu. Vi har så jävla mycket att skvallra om ;-P


Det här har sjuklingen Caroline glidit runt i idag. Är inte tröjan grymt söt?! Har lånat den av Mathilda, kolla hennes blogg!

Love is all around me

Hostar, nyser, snorar och är allmänt äcklig! Japp så är det idag. Trots det lyckades jag få det mysipysigt med Vano på stan =) Shoppade ett par jeans och slapp jobba. Tittat på film med mor har jag hunnit med också. Nu ska jag försöka somna nån gång mellan alla hostattacker! NATTI!!

I'm the sunshine in your life

Urkass uppdatering här på bloggen och det märks verkligen i statistiken. Jag har i alla fall tillbringat hela helgen på Bastuplan. Dessa tolvtimmarspass som vi har på helgerna är fan inte att leka med, är helt slut när jag kommer hem från jobbet!
Idag har jag börjat bli lite snörvlig och hostig, känner mig inte alls kry faktiskt. Men inte hindrar det mig från att jobba! Dock blir det endast ett kort pass idag; 15.15-20.15.

Kom på nu att jag inte har visat er bilder på min fina bikini som jag köpte på Cubus häromdagen! Den är grymt snygg och jag längtar ännu mer till Kreta så jag kan springa runt i den på stranden och bli brun och fin! =D

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, förhoppningsvis känner jag mig lite piggare efter det.

Mallorca sommaren 2006(vilken jävla hårfärg!)


RSS 2.0