Plugghäst!Jag har MVG i data, psykologi och medicinsk grundkurs! Nu väntas bara slutdomen från vård & omsorg och människan social & kulturellt... Men först tar vi lov! :)Stöd bröstcancerforskningen!

På Tv3 har ni alla nummer ni behöver för att kunna ringa in och skänka en slant till forskningen, precis som jag har gjort!


PS!

Designen är inte klar men det hoppas jag att ni har förstått! :p

Godmorgon beautiful!

Här sitter jag och myser med mitt morgonkaffe och ser när solen går upp över stan. Alldeles för snart ska jag iväg till skolan för att skriva prov. Livet leker!


HöstmysDu är så nära, så nära

Men jag vill ha dig alldeles intill
kom närmare min kära, kom närmre
Jag vill känna din värme
Jag vill känna doften på din hals
När jag är med dig är jag underbar
Och du är bara min
Så kom närmare min älskade

Censurerad version
Reunion

Nu har jag designat om bloggen så att den speglar mina höst-feelings. Jag gillar höstan numera. Jag ler när jag ser färgerna, känner den bitande kylan och den värmande solen.
Min höst har gått åt till att plugga. Jag pluggar så mycket att jag inte hinner känna efter hur det känns och nu är snart min första termin slut! Har fått MVG i data och medicinsk grundkurs, jag är faktiskt stolt över mig själv för första gången på väldigt länge.


Nu ska jag njuta av min favoritsångare, dricka en kopp stärkande te och fortsätta plugga!

Dom sista drömmarna sträcker sig mot himlen
Över torgen här går var och en för sig
Om vi förlorar varandra här i vimlet
Så minns att jag står bakom dig
Lars Winnerbäck

can't buy me love

Är ikväll förundrad över att jag klarade att bo själv så länge som jag gjorde. Jag har vant mig vid att ha sex andra personer och tre katter här hemma så nu tränger tystnaden på när jag vandrar omkring här i min ensamhet i en alldeles för stor lägenhet. Fördriver tiden med idol och försöker tänka positiva tankar men minnen från förr vill hela tiden leta sig fram. Har varit nära tårar hela kvällen men det börjar lätta nu.
Jag känner för min älskade Jenny som går igenom en tuff tid nu, jag önskar att det fanns nått jag kunde göra för att minska smärtan men jag kan bara tala om igen att jag finns och att jag bryr mig.

Bloggen har mer eller mindre legat på is en period nu, men det har varit så himla mycket att göra. Med skola, jobb och mitt sociala nätverk så finns alltid nått att roa sig med. Men jag vill skriva nu, jag behöver det. Jag vill skriva om saker som inte betyder nått och jag vill skriva om saker som känns ända in i själen.

Jag är tillbaka, jag mår bra och jag har så himla mycket tankar och känslor och en del av dem kommer jag dela med er. En bråkdel, men det får ni nöja er med. Nu ska jag åter socialisera mig med mig själv och min tv innan jag hittar sängen. Snart är ännu en fredag till ända och i morgon tar vi nya tag. Lot's of love ♥

You are beautiful

MGK: VG+/MVG-/MVG/MVG
MSK: VG/VG+/VG++/MVG-/MVG
PsA: MVG
VOO: VG/VG+/MVG

Det går bra för mig mohahaha! :D Nu ska jag plugga!

Listen to me baby, before I love and leave you

Jag har så många känslor inom mig som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Antar att ångesten spökar igen. Jag är rädd, men jag har inget att vara rädd för. Förtjänar jag verkligen allt som händer just nu..? Jag bär på känslan av att allt kommer tas ifrån mig alldeles för snart, men jag vet inte varför. Jag önskar att nån enda människa på jorden visste precis hur jag känner mig så att jag kan få veta om det är normalt eller inte... =/

Jag är en pms-kossa och har en massa konstiga funderingar.. Nu måste jag plugga, men har egentligen ingen lust för jag vet inte hur jag mår?!?! Wierdo ;-p

Peace, love and understanding folks!


RSS 2.0