Om 6 timmar och 45 minuter...

...så sitter familjen som packade sillar i bilen på väg till Finland! Typ såhär såg jag ut sist jag var där år 2004 (tror jag);

 


Sunny day



I wish I knew you before

Precis hemkommen från en tur runt Stångån, mamma o pappa gick och jag sprang. Soooftiiish jao ;) Nae men nu ska jag tjata på syrran att hon ska med mig till Tinnis, för jag är redan "färdigpackad" (I know, I'm the best!) och grymt svettig så ett dopp i det blå skulle inte vara helt fel, pussar!

It's something I must live with every day

Hahahah vilken sjuk vecka... stockholmare, militärer, hissmontörer, grannar och ett par psykon var inblandade:p

Ikväll blir en lugn lördagsafton, imorgon väntas packning och solsken!


Midsommarmyys!

































Hihi, Så jävla skoj vi har haft de! :D

Don't call my name Alejandro

Ale-alejandro tralalala, hihi har nynnat på den låten hela kvällen :p

Nu ska jag sova, imorrn kan jag inte sova bort halva dan som jag gjorde idag (sov till 10.30, disaster!) Nee men imorrn så väntas promenad, sol och jordgubbar med bästaste, love life! Godnatt!

(Hihihi om man googlar på Alejandro så kommer det upp en hel hög av snyggingar, lätt värt att testa;))



Sunshine and a touch of roses

Ooh vilken underbar promenad! Blev en snabbis i solariet oxå och nu skiner solen ute, härligt! Om en timme börjar jag jobbet, tror jag ska ta en runda på stan innan det, puss!

livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Idag var jag så oerhört trött på morgonen, så jag tackar det pucko som ringde med dolt nummer för lite mer än en timme sedan - tack vare dig vaknade jag någorlunda i tid och hinner ge mig ut på en promenad innan jobbet :) Vad du ville har jag ingen aning om så ring igen eller skicka sms!!

Lovely, you make me smile ☆

you can see the truth in my eyes darling


Sex and the City 2

Idag har jag och mamsen varit på bio och sett den nya SATC-filmen:) Så jävla grymt bra, verkligen ett måste att se! Nu ska jag smita ut och träffa Vano och skvallra en stund :p

Peacefull love :)

Galen kväll igår, no comments!

Jag fick sova i din famn i natt, baby
Nu doftar min tröja av din parfym ♥

Tonight was a good night!

Grym kväll på Platå med Elin, Eddie o Karash! :) Och så fick jag träffa dig - längtar och saknar...

Nu ska jag sova, jobb imorgon 7-15! Puss!

Godmorgon världen!

Morgonkaffe och updates i cyberspace innan jag ger mig ut i regnet på min morgonpromenad, underbart! :)

Love life

Det har varit en bra men lite sorgsen dag på jobbet idag, usch vad tomt det kommer att bli nu :'( Blev iaf en mysig fika efteråt, "chokladchock" is the shiiit u know :-P
Naaee men palla liksom, nu ska jag sova - puss!


All I need is love

God morgon bloggen!
Vaknade för knappt en timme sen, gud vad gött med sovmorgon! Nu ska jag äta frukost sen inviga mina nya joggingskor :)



Det finns ingen annan som kan få mig
att känna mig så kränkt som du

you gotta love me or you have to let me go


Prinsessa

I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum, att alla ska se henne, den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och socialt missanpassad.


Life is about joy
















There's no need to be afraid :)

Hade en supermysig kväll igår med bästaste:) Och imorse såg jag fram emot en skön sovmorgon, långpromenad och sedan njuta av solen - men icke sa nicke det blev att traska iväg till jobbet istället för de ringde o väckte mig kl 7:P Så nu är jag är och längtar efter att jag ska få sluta och gå ut i solskenet.. *suck* Nu är rasten slut, på't igen bara! Puss o hej!

Girls night out!

Nu ska jag på dejt med mig Jenny, finally har vi hittat en dag som passar oss båda :D Det blir vinmys på storan kryddat med massa skvaller, puss!


Godmorgon!

Jag börjar jobbet om en halvtimme, var uppe tidigt idag så jag har chillat här vid datorn en bra stund nu.. Ska bara jobba fram till tolv, efter det ska jag se om jag kan hitta ett par jeans - hade precis sönder mitt enda hela par =/ Har hittat ett grymt linne på Gina Tricot också som jag bara måste köpa!
Och på tal om shopping så kom jag hem med ett par joggingskor o gummistövlar (rosa ofc) igår från stan! Lovelii!!

Nån som vill luncha med mig vid ett tiden?? Finns på mobilen ;) Puss på er, nu är det dags att jobba!

One night of passion!

Precis hemkommen efter en mysig fika på stan, mycket planering blev det! Allt jag kan säga än så länge är att lördagen den 31/7 händer det nått stooort så se till att vara lediga då :D

Nu ska jag drömma om sommar, sol och värme - puss på er!

Beslutsångest!

GODNATT!

Hihi vad jag älskar intriger!

Kikade runt i cyberspace och läste lite bloggar och typ höll på att dö av garv!! HAHA, seriöst??!!!

Har för övrigt haft en helt underbar helg (- GRATTIS BROR till STUDENTEN, jag är typ überstolt!) och nu ska jag sova, jobb imorgon 7-21 :) Puss och godnatt!

They can never take away your truth

Idag har varit en lång och underbar dag! Först åkte vi till M-slätt o firade min älskade systers skolavslutning, det blev mycket viskande, halvfalsk sång från små blyga förstaklassare innan alla kunde tacka för det här året och vi gick hem till moffa och åt tårta:)
Sedan for vi direkt till Norrkan o firade kusinvitamins student, lillkillen har blivit stor! Där kalasades det på smörgåstårta, jordgubbskaka, champagne och rosé innan vi tryckte in oss i bilen och gasade på hem till Linkan.
Väl där blev det att träffa min Nattis finally, det var verkligen inte igår! Och världens sötaste lilla vovsing hade hon med sig också, tänka sig att hon blivit villa, volvo, hund-typen och lever ett redigt Svensson-liv någonstans i Borlänge.. Ytterligare en skitunge som gått o blivit vuxen :)
Efter lite städning och paketinslagning så är jag typ dödstrött, och imorrn väntar ännu en lång dag med studentfirande för då är det dags för min underbara lillebruuur!! :-D


Money for nothing

Glömde ju tala om att jag vaknade av att jag fick ett sms imorse. Lite småirriterad så tittar jag på smset och blir genast skitglad! Det är från "banken" och det står U are rich girl, x antal tusenlappar hade ramlat in på kontot wihuu skattepengar is the shit! :-D

Lilltjejan då!

Här hittade jag sötnosen sovandes när jag klev upp imorse, heheh av alla sängar hon kunde välja bland så blev det byrån, hihih lilla tokan! :)


I'm not sure if I want you to

Jag älskar känslan av att falla. Jag ska falla nu. Ner i drömmarnas land, för där finns du och tar emot mig i din famn.

The popcorn man

Nån mer än jag som sett på HippHipp? Jag trodde jag skulle dö av garv när jag såg popcornmannen ligga och jäsa på stranden på Kreta:

Eller har jag sett helt tokigt, är det en strandad val?? Här har ni i alla fall HippHipp-klippet så får ni själva avgöra!

 


Cupid’s arrow is just for you

Efter min resa till Kreta så har jag fått förnyade krafter. Jag tror alla behöver unna sig en resa ibland, bara åka iväg  och rensa tankarna. Om det så bara är till en närliggande stad eller en utlandsresa så är det så oerhört uppfriskande att komma bort ibland, se lite annat och samla energi.
Dock så har jag fått mersmak nu. Tack och lov är det inte långt kvar till vi ska åka till Finland och hälsa på släkten! Kommer kanske inte kunna vila upp mig särskilt mycket då eftersom vi ska åka runt en del så vi ska hinna träffa andra, men bara att andas en annan luft gör en så mycket starkare igen.

Imorgon ska jag bomba min Jenny med samtal och sms så vi kan ha en mysdag ihop för nu var det verkligen alldeles för längesedan! Så nu vet du det gulleplutten!

OBS! Uppdatera era webläsare om ni inte kan se den nya designen!

Hemma igen

Jag har haft en underbar semester! Nu är jag tillbaka i verkligheten igen och är återigen kontaktbar för omvärlden. :)

Nu ska jag göra mig iordning för ikväll ska jag och bästaste göra kaos på Ågatan igen :) Hihihi bästa ska få en liten rolig sak sen och jag(google) har t o m ansträngt sig och gjort rim ;-P

Världens hetaste grek fann på Kreta med;


RSS 2.0