Everytime we touch

Jobbat idag som sagt. Thanx brudar, va skulle ja göra utan er på jobbet =P Kom iaf fram till att vi skulle försöka hitta en dag nästa vecka då vi kan dricka lite vin o gå ut o shaka loss :)
Smsat lite MrX idag också.
Längtar till imorgon. Först jobb 7-20, sedan blir det party :) Får se vilka som ska med, men kul ska vi ha iaf!
Nu ska jag varva ner lite framför TVn och sen ska jag sova.

Ciao ♥
//Caroline

Ååh så skönt med sovmorgon :)

Vaknade inte förrän 11 idag sååå skönt. Tror jag har sovit tolv timmar eller nått i natt hehe =P Drömt massa konstiga drömmar har jag också gjort, men minns inte riktigt vad =S
Annars har jag inte gjort mycket mer idag. Duschat, sminkat mig, ätit frukost.
Fått två pocketböcker också. Tusan också, jag som skulle säga upp skiten, men men.
Om en timme ska jag gå till jobbet, men innan det ska jag slappa och så på TV.

Ciao ♥
//Caroline

Thinking, feeling, wondering

Vaknade vid elva tiden. Städade lite. Skulle precis gå ner till Ica och köpa kaffe samt något att ha till när farmor och farfar ringer och säger att de nästan är där, en timme tidigare. Så det blev att ta med sig dem till Ica och handla lite innan vi gick upp till mig. Tack för present och blommor! =)
Fikade lite, sedan tog farmor och jag varsitt glas vin och myste. De åkte hem vid fem tiden och jag somnade nästan direkt, var sååå trött. Sov till klockan åtta. Har varit vaken sedan dess, ätit lite och sett på TV. Överväger att lägga mig och sova för natten snart, är trött igen. Så natti natti ;)

Ciao ♥
//Caroline

Varför ska något så lätt va så svårt..?

Jobbade som sagt till kl nio, sedan gick jag hem. Andrea kom hit, drack lite vin innan vi gick ut. Träffade Sahar o co på NH innan vi drog vidare till Platens. Dansade, drack och bara hade allmänt kuuul :)
Beställde fyllemat som tog huuundra år och när jag väl fick maten kunde jag inte äta [kär och galen]
Körde hem Andrea, sedan kom MrX hem till mig en stund. Snackade om det förflutna. Blir mer på lördag. Då blir det partyy ;)
Miss him a lot... Fått reda på en del bra saker och en del dåliga. [I know you will be mine some day]

Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd
Lena Philipsson - Unga pojkar, äldre män
Repeat senaste veckan, mee loove =)

Natti Natti, nu ska jag sova :)


Ciao ♥
//Caroline

Jag ringer bara dig när jag är full..

Härlig dag igår, först jobb fram till kl 14.30. Sedan gick jag och handlade medans jag väntade på att Andrea skulle sluta jobbet. Vi två gick och käkade vid 16 tiden på Hakepi, sedan blev det glass på Bosses glassbar till efterrätt. Traskade hem till mig, softade och snackade lite strunt. Hon åkte hem runt åtta.
Vid niotiden kom Vano och Sahar förbi, åt tårta och myste lite. Sahar åkte hem och jag o Vano fortsatte att skratta, gråta, sjunga och hoppa runt, vi är för sööta :)
Vano gick för en halvtimme sedan ungefär. Jag håller på och städar lite. Farmor och farfar kommer ju imorgon, då måste det vara rent och fint här hemma. Tänkte hinna baka något också.
Men först blir det jobbet och sedan utgång med Andrea och Vano.

Ciao ♥
//Caroline

Vilken underbar födelsedag =D

Vaknade tidigt och gick hem till min moster. Sedan gick vi in till stan och hon bjöd på frukost på Espressohouse, myyysigt =)
Sedan gick jag hem och fixade tårtorna färdigt innan jag blev upphämtad av morfar. Jag, moster och morfar åkte till Kaggebo och hälsade på familjen. Åt tårta, grillade fläskfilé och marsmallows :) Lite vin hann vi med också :)
Kom hem för en timme sedan med massor fina presenter - TACK! Ser på tv och bara njuter, tack för alla fina gratulationer! Nu smäller dom fyrverkerier till min ära och jag bara leeer =D
Hihihi [Lycklig]

Ciao ♥
//Caroline

Keep your lovelife busy ;-)

Har hunnit med allt jag planerat till i dag, utom att baka tårta. Eller, jag har gjort tårtbotten men mitt smartass glömde köpa mjölk så nu kan jag inte göra mer förräns imorrn..
Mysig fika på stan förut med Vano hann jag med också:)
Nu ser jag på nån film på tv och bara slappar. Upp tidigt imorrn och fika på stan med moster innan vi åker till landet :)

Ciao ♥
//Caroline

Fresh 'n fruity

Oj oj oj vilken dag igår. Gick runt på stan först, åt mat på Steve's. Hej hej till Georgie. Hem till mamma och pappa, hämtade en flaska vin. Netto. Hem till Vano. Dans och musik på busshållplatsen. Bilder ni aaaldriiig kommer få se.
Hem till mig. Färga håret. Sminka sig, klä på sig. Dricka, dansa. Humöret på topp.
Sedan drog vi brudar in till stan, Platå blev det. Myspys, skål, shake shake. Toppenkväll med massor roligt folk.
Åt lite mat och gick hem. Städa lite. Sms-kontakt med någon. Underbart!
Somnade tillslut med ett leende på läpparna :)

Vaknade vid 10 tiden idag av att moster Ingela ringde. Planer för morgondagen. Har mycket att förbereda idag. Hem till mamma och pappa, hämta grillen. Handla lite till mitt tårtbak. Hämta kyväska hos moster. Baka.
Kanske kan hinna med en söndagsfika [is the shiiit] också?

Ciao ♥
//Caroline

I don't know what to say...

Nu är hon vaken. Snart blir det staden, dissar Ikano idag.
Har egentligen inget mer jag vill få fram, så jag bloggar mer när jag kommer hem..

Ciao ♥
//Caroline

Even though it hurts...

Har försökt väcka Vano i typ en timme nu, men hon totaldissar mig och trycker upptaget när jag ringer. Jag vet ju att hon sover och hatar mig säkert för tillfället för att jag ringer. Men jag vill verkligen åka till Ikano och det ville hon också igår, så lika bra att fortsätta =P
Hoppas bara att hon är frisk....

Ciao ♥
//Caroline

Happy days ;-)

Hängde med Sahar till NH igår. Satt och snackade lite om typ ingenting och mobbade sönder en läcker brud som såg ut som en gris i egensydd klänning med med en rosett på skallen där hon satt och särade på benen samtidigt som hon lönlöst försökte ragga på allt runt omkring sig.
Helt okej kväll trots allt, alltid skönt att slippa sitta hemma och glo.
Kom hem vid ett och då somnade jag direkt. Vaknade för nån timme sen. Har sett på nyhetsmorgon en stund och blivit konstigt och överdrivet berörd av en kille i rullstol. Druckit kaffe och ätit choklad till frukost.
Snart ska jag försöka väcka Vano *håller tummarna för att hon är frisk* Tänkte åka till Tornby. Kolla på kläder och gå till systemet. Kanske handla lite mat också. Men först ska jag kolla facebook och lite bloggar - I know, I am addicted :)



Thinking about old times


Ciao ♥
//Caroline


Vilken underbar dag det är

Har precis kommit hem från en mysig afterwork med natta, vano, elin o sahar. Blev god mat och ett par glas vin. Blev ju bjudna på vin utav grabbarna ett par bord längre bort. Sedan åkte de hem allihopa, men pepp som jag är så nappade jag efter en stunds tvekan när sahar ringde o frågade om ja ville med till NH.
Alltid skönt att komma ut när man är ledig. Se lite folk, dricka och skratta (med folk eller åt folk), spelar ingen roll för min del så länge jag får skratta =P
Kom precis på att det inte är många dagar kvar tills jag blir gammal hehe. Så i helgen måste det ju firas rejält. Hoppas bara att Vano inte blir alltför sjuk så hon kan vara med imorn. No party without my BFF ;P
haha känner verkligen vilken jobbig, fnittrig fjortis jag är idag, men det spelar ingen roll---> jag ska ha kuuuul =D

Ciao ♥
//Caroline

Heeelg =D

Sitter hemma med Natta nu, har dammsugit och skurat golven. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det afterwork på bk med alla mina sötnosar. Jippi =D
Måste skynda mig nu, ska ju vara där om en timme så jag bloggar mer när jag kommer hem.

Ciao ♥
//Caroline

There is nothing else I can do

Jobbar som sagt idag. Har rast för tillfälligt, 10 minuter till.
Har plåstrat om mina hälar, pratat med mamsingen och bestämt med farmor och farfar att de ska komma hem till mig på torsdag.
Längtar till klockan slår två, då är jag leedig i hela tre dagar. Nu ska jag vila en stund, sen är det dax att börja jobba igen.

Ciao ♥
//Caroline

You spin my head right round

Börjar bli lite trötter nu. Har städat och diskat lite inför helgen. Snackat med lite folk, i telefon, på msn och facebook. Nu är jag rastlös, uttråkad och trött. Har fastnat framför grannfejden, pinsamt att vuxna människor kan bete sig så.
Borde sova snart, men har ingen lust... Legat still för mycket så jag har ont i ryggen. För att inte tala om den där jävla magkatarren. Måste vara kinamaten som utlöste det. Eller stress. Eller kaffe. Ont har jag i alla fall.
Man får klaga ibland, det får man. Just nu känner jag mig som en utav de 90-åriga kärringar jag ska ta hand om imorgon, inget annat att prata om än att klaga på hur ont jag har överallt, hehe.
Men ser fram emot imorgon. Jobb, systemet, färga håret, afterwork. Myspys på hög nivå, med massa underbara människor.
Knak, knak i ryggen. Borde slänga in en maskin tvätt, men orkar inte. Lat är jag, men jag börjar ju bli gammal ju. 21 år på måndag. Nu ska jag snacka med Vano i telefon och försöka hitta en borttappad karl.

Ciao ♥
//Caroline

Friday, I'm in love

Har inte gjort mycket sedan sist. Tittat på Sex and the City-filmen. Gjort upp lite planer för helgen. Tydligen så kommer Sahar och Ivan hem ikväll. Så antar att det blir ännu mera party än vad det var tänkt från början. Har i alla fall skrivit upp oss på gästlistan till Sliver i helgen. Thanx Alex :)
Såå, på fredag blir det en lugn afterwork med mina brudar. På lördag då smäller det. Först lite party hemma, mat, vin, bra musik och goda vänner. Sedan blir det utgång. *längtar*

Nu tror jag att jag ska ta tag i städningen här så att man har det klart. Ska ju visst jobba imorgon, 6.45-14.15, innan afterworken. Oj oj oj vad mycket det är man ska hinna med. Fixa käk, färga håret, fixa naglarna, baka tårta, städa och göra det mysigt här. Men det ska bli kul så det gör inget =P

Dagens citat:
Det är inte många som vet hur bra de har det - däremot hur bra andra har det.


Ciao ♥
//Caroline

I'm in love with the night

Har sovit något otroligt dåligt i natt. Vaknat flera gånger. Känt mig pigg och tänkt gå upp. Eller vaknat av att jag har haft så förbannat ont i foten, fy fan för skoskav. Kl 8.30 gav jag upp, satte på tvn och väntade på att klockan skulle bli tillräckligt mycket för att jag skulle kunna väcka Vano. Fixade oss lite och träffades sedan i stan. Blev myycket mat på Ming Palace. [första portionen är god, andra ett måste och tredje en plåga, jag vill inte ens nämna den fjärde] Det blev mycket skratt, "vad glor du på?", och en massa chingchong med kameror och egna termos. Rullade sakta därifrån med magar fyllda med friterade räkor som stod åt alla håll. Slog oss ner på Steve's en snabbis och tog en kaffe. Efter det blev det jobbet en stund, fixade så att jag är ledig imorgon så nu blir det after work (utan work) med mat och vin.
Nu väntar jag på att Elin ska komma och hämta sin cykel, sedan blir det Sex and the City-filmen innan jag drar igång med städningen. Nu plingar hon på dörren så bäst jag går och öppnar :)





Ciao ♥
//Caroline

Var nöjd med allt som livet ger!

Härlig dag idag. Satt och solade på balkongen först som sagt. Sedan fixade jag mig lite fort innan jag mötte upp Elin och gick in till stan. Träffade Natta och gick och fika. Sedan gick vi runt lite på stan innan vi slog oss ner på Storans uteservering. Blev både ett och två glas. Tack gullunge :)
Köpte lite godis att knapra på innan jag tog Elins cykel och trampade hemåt. Nu ligger jag i sängen med laptopen i knäet och funderar över om jag ska se en film eller om jag ska sova direkt...? Blir nog ett stort glas vatten och sova skulle jag tro. Imorrn blir det att träffa Elin en stund innan hon ska till jobbet, och kanske Vano också. Sedan blir det städning och tvättning för min del så att det är rent och fint till helgen. Det är ju bara att damsuga och skura golven kvar så det går fort. Kanske till och med orkar putsa fönster =P
Hur som helst så kommer jag nog inte orka blogga mer ikväll, såå Natti Natti!

Ciao ♥
//Caroline

Mr Von Dufva har dumpat mig

Nu har han bosatt sig med frugan o alla kussarna på taket mitt emot. Ungarna har kläckts skulle jag tro och jag är innerligt tacksam att jag slipper vara barnvakt så här när flygträning pågår=P

Annars sitter jag bara och njuter utav solen och drömmer mig bort. Vit sandstrand, sol och blåa hav. En god paraplydrink i ena handen och en cigg i den andra samtidigt som jag lyssnar på bra musik och bara njuter. Enjoy, that's life. Snart så.

Ciao ♥
//Caroline

It feels so wrong but still so right

God middag allihopa =)
Började dagen av att Vano ringde och väckte mig, hade sovit i ca 12 timmar. Tyvärr hade inte min efterlängtade post kommit idag heller så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Satte mig framför tvn och åt glass och egengjord chokladsås till frukost. Mums!
Nu ska jag ta och sätta mig på balkongen och sola lite sedan ska jag ta hand om mig själv litegrann. Kanske träffa Elin och Natta också, det var längesen.



Ciao ♥
//Caroline


You took me by surprise

Har inte gjort mycket sedan sist. Bara tittat på tv och tagit det lugnt. Välbehövligt :)
Funderar på vad jag ska äta. Blir nog pasta och köttfärssås. Enkelt och gott. Ska titta lite mer på tv, sen är det dax att röra på fläsket och fixa mat. Är jättehungrig nu, men det är så tråkigt att äta ensam. Någon som vill joina mig? ;-P


Saknar
Längtar
Älskar
Vill ha

Varför?
Nu, nu, nu





Ciao ♥
//Caroline

LEDIG!!!!

Yes, så är det. Är ledig ända fram till kl 15.30 på fredag. Härligt!
Så nu blir det städning, tvättning, bakning och matlagning de närmaste dagarna. Om jag orkar.
Funderar på att strunta i att ha nått folk här och istället bara gå ut. Man brukar ju ändå alltid träffa alla man vill se när man är ute. Och jag känner att jag är lite lat och inte orkar laga mat, städa och styra. Det räcker med att baka en tårta till på måndag. Hmm, jobbigt dilemma det där. Lär ju säkert hinna ändra mig 100 ggr innan lördag. Så vi får se vad som sker.
Nu ska jag slappa lite framför tvn en stund, sedan ska jag tracka Natta tills hon svarar. Längesen man såg henne så skulle vilja träffa henne någon dag nu när jag är ledig.

Dagens citat:
Om du går så långt som du kan se, så kommer du därifrån se tillräckligt för att kunna gå ännu längre. //John Wooden




En suuupergammal bild på mig och syrran


Jag och Vano, bara för att jag älskar dig ;)

Glöm inte att kolla in deras bloggar:



Ciao ♥
//Caroline

Dagens citat

Levnadskonst i få ord: lev sunt och ta det lungt. //Carl O. Segerberg

I'm the sunshine in your life

Har inte gjort mycket sedan sist. Har pratat med Vano i telefon, tror jag har kommit på vad jag ska ha för mat på lördag (still a secret), bestämt mig för en snygg outfit, städat lite och tittat på film. Hmm, ganska mycket saker har jag fått gjort i alla fall. Nu väntar jag bara på att jag ska bli trött och kunna sova. Ska ju upp kl 5.30 i morgon också. Men jobbar bara till kl 13 så det gör inget om jag är lite trött för jag kan ju sova när jag kommer hem.
Nu ska jag kolla på lite tårtrecept och se om jag hittar något gott. Förslag någon?

Ciao ♥
//Caroline

Keep smiling, life is great =)

Jobbat heela helgen och idag så därför har jag varit dålig på att uppdatera. Slutade kl 13 idag och har efter det bara njutit av min lediga tid. Har även hunnit in till stan, haft "picknick" och tagit en cigg med Vano. Nu börjar 2 1/2 men så ska titta lite på det och sen ska jag nog försöka sova tidigt. Ska ju jobba imorrn bitti också. Efter det blir det städning som gäller. Har ju tänkt att ha lite party här i helgen och fira att man börjar bli gammal.
Enligt mitt horoskop så kommer i alla fall min helg att bli toppen hehe =P
Måste komma på vad jag ska laga för mat också, hinna baka en tårta och hitta nått vackert att ha på mig. Hmm, tur att jag är ledig ons+tors då en har så mycket att göra.

Horoskop v.30:

Du har ett stort behov av att pyssla om dig själv i veckan, men det är en svår balansgång. Inte ens du själv kan förutse vad du plötsligt vill ha. I helgen står du inte bara som värd för festen. Du äger rummet och lyser som partyts självklara stjärna. Alla gäster förgyller din fest – en del genom att komma dit, en del genom att gå i tid.




Jag och min älskade syster

Ciao ♥
//Caroline

Bara jobb, jobb och åter jobb

Jobbat 06.45-21-15. Imorn 7-20. Hmm detta klarar jag!
Men faaan va trött jag är nu... Så nu ska jag sova, GODNATT! =D

Dagens citat:
Vi kan oftast göra mer för andra genom att rätta till våra egna brister snarare än att peka ut deras. // Francois Fenelon

Ciao ♥
//Caroline

Dagens citat

Dölj inte dina talanger. De gavs till dig för att användas. Vad är väl ett solur i skuggan. //Benjamin Franklin

My life is brilliant

Blev utgång till Platå igår o vi hade lika kul som alltid. Träffade massor roligt folk, både folk man kände sedan innan o folk man lärde känna under kvällen :) Dansade, skrattade, drack o bara njöt utav livet ..! :)
Sedan blev det mat på Hakepi innan vi gick hemåt..
Vaknade sent idag, var så jäkla trött.. Kom inte upp förrän kl 12 tror jag.. Nu har jag duschat, fixat mig o hunnit sola en stund på balkongen. Snart bär det av till jobbet, ska ju jobba både heeela helgen igen så det blir väl inte så mkt uppdatering kan jag tänka mig men då vet ni varför...
Nästa helg är jag leedig *längtar*
Då blir det varamon om vädret håller i sig o så blir det troligtvis lite partyyyy oxå för jag fyller år! Glöm inte 27/7! =P
Nee nu måste jag gå så jag inte kommer för sent..

Ciao ♥
//Caroline

Musiknostalgi o bilder från Molde [memories]

Bjørn Eidsvåg - Alt du vil ha
Hvis eg ber på mine kner,
Hvis eg love deg solskinn og strålande ver.
Hvis eg gir deg alt du vil ha,
Vil du då bli glad, vil du då bli glad.
Hvis eg love og ver snill
Hvis du alltid får lov te og gjør som du vil,
Hvis eg gir deg alt du vil ha
Vil det då bli bra

Du sitte der og seie ingenting
Eg blir snart galen virre rundt i ring,
Hvis du ikkje ler snart blir eg fortvila,
Ka kan eg gjør for og få deg te å smila


 
Sichelle - Fuck deg
Det var en gang som jeg var sikker på at du var den
som jeg skulle gråte, le og elske, men
Du har bevist at du var feil mann og stole på så
Så det er slutt nå.
Prøv å forstå, jeg vil du skal gå, nå, nei
Ikke fler ord, ikke fler smil, nå, neei.
For innerst inne vet du godt det er for sent..
For alle gangene du dro fra meg.
For all den tid jeg aldri får tilbake.
For alle gangene du skuffa meg, ja.
Og glemt meg, gjemt deg, brukt meg, fuck deg.
For alle ganger som du lot meg gå.
For alle ganger du var alt for svak.
For alle gangene du dissa meg, ja.
Og glemt meg, gjemt deg, brukt meg, fuck deg.



Madrugada - Lift me
lift me – lift me from the ground
and don´t ever put me down – oh no
and don’t pick a fight with me
just flip a coin my love – you’ve won

oh Love – slips her hand inside my hand
oh Love – slips her hand inside my hand
I don´t care if you don’t want me
I’m yours – I’m yours right now

our years – are years well spent
we may never find out where they went – oh no
and I don’t mean to fight with you
now all our troubles and all our struggles
they are through








Ciao ♥
//Caroline

Updates

Tisdagen var en mysig dag. Gick in till stan o träffade Vano en stund. Sedan blev det mat på China med familjen. Efter det blev det en sväng på stan med dom innan vi gick hem. Såg på bästa filmen o jag, mamma o mathilda grät krokodiltårar samtidigt som vi skrattade. Efter det blev det räkor o vitt vin samtidigt som vi såg på allsång på skansen. Sedan såg vi på kronprinsessans födelsedagsfirande och år jordgubbar och glass till efterrätt. Myyys på hög nivå =D
Gårdagen tillbringade jag först med lite städning o putsande av fönster samtidigt som jag diggade med till svenska schlager vinnare =P Sedan dök Vano upp, vi åt lite mat för att sedan fortsätta myspyset på balkongen. Kaffe, levande ljus o bra nostalgimusik skapade pirr i magen o vi blev helt harmoniska men samtidigt pepp o bara allmänt lyckliga.
Inget varar för evigt - inte ens dina problem

Idag vaknade jag kl 06 o gick glatt iväg till jobbet bara för att få reda på att jag är ledig idag. Haha så tokigt!
Ska tydligen jobba imorn kväll istället hmm snurrigt det kan bli ibland =P Så jag gick ännu gladare hem igen till en sovande Vano o kastade mig i sängen. Vaknade igen vid 11tiden tror jag, åt frukost o tjänade 400:- på ingenting.
Gick in till stan, tog en glass på bosses o njöt utav det vackra vädret en stund. Nu ska jag njuta av ännu en ledig dag, och kanske tvätta lite också.

Ciao ♥
//Caroline



Sorry!

Dålig uppdatering ja vet.. =(
Ska uppdatera er snart men nu har min honey bunny gjort frukost till mig =)

Dagens motto: Hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta

Ciao ♥
//Caroline

*rubrik*

Tog en svän till stan trots att det regnade lite.. Skönt o röra på sig lite=P
Blev en milkshakde på burgerking o en drink på 55an.. Sedan bar det av hemåt igen.. Nu ser jag på Scrubs samtidigt som jag kollar lite bloggar o bara tar de lugnt =)

Ciao ♥
//Caroline

Måndagsbarn

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Mmm, nu är det måndag snart
Och jag lever för ikväll
Sena nätter, tomma glas,
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag (för stunden)
Men jag tror att alla snart har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste ta slut

Det är fullt en lördag klockan 5,
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig
Det finns dagar som idag, hopplösa mornar
Då jag vaknar som ett vrak
Åh jag märker alla har - har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
De är måndag snart
Men jag lever för ikväll

Föddes en lördag, mamma kalla mig för discotjej
Så på en lördag, ja då vet du var du hittar mig
Föddes en lördag, alla kallar mig för discotjej
Men man frågar sig…

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort, för dig är det alltid helg
Och helgen måste ta slut

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk
Vad har du gjort
Ve-ronica med dig själv
Helgen måste ta slut…
 
Du är ett måndagsbarn
Du är ett måndagsbarn

Härliga, lediga dag =)

Vaknade runt 12tiden idag, och har bara tagit det lugnt sen dess...
Fixat lite med schwarzkopf har jag gjort.. O bakat lite bröd... Annars har jag bara slappat framför TVn.. :)
Nu ska jag strax gå in till stan o träffa Vano.. Kanske.. Inte bestämt än.. Vet inte om ja vill gå ut i regnet, men känner att jag behöver en liten promenix.. Hmm jobbigt dilemma de där =P Hehe
Uppdaterar er senare om hur det blev :)

Ciao ♥
//Caroline

YES =D

Äntligen leeedig! O i hela 3 dagar också, wihiiii =D
Faan va jag ska sooova hehe =P
Tror ja ska sova redan nu faktiskt, så natti natti..

Ciao ♥
//Caroline

Fy fan, nu är jag trött!

Men imorgon är jag ledig =D *läääääängtar*
Tack gode gud att personalen e bra på detta ställe o att vi tar många rökpauser, annars hade jag fan aldrig pallat =P hehe
Imorgon hoppas vi på vackert väder med mycket solsken så man kan sitta på balkongen o njuta heela dagen när man är ledig :)
Skriver mer när jag kommer hem...

Ciao ♥
//Caroline

Jobb, jobb o mera jobb

God eftermiddag alla glada =)
Har jobbat sedan 7 imorse o börjar bli lite lagom trött nu... Bara 7 timmar kvar detta klarar jag=)
O så 14 timmar jobb imorn med, thank god för bra personal =)
Hörs när ja kommer hem sen eller imorn,

Ciao ♥
//Caroline

When sunshine is not enough

Kom hem från jobbet för nån timme sedan.. Har kollat lite bloggar o tittat på tv.. Men nu ska jag sova, blir ju jobb imorn 7-20 usch.. Men men thats life..
Så godnatt gott folk o ha en trevlig fredag =)

Ciao ♥
//Caroline

Oj så trött man kan vara!

Jobbar o sliter, bara 4,5 timmar kvar nu, sedan blir det SÄNGEEEN!! Längtar som tusan, blev ju inte många timmars sömn inatt... Men det var det värt =)
Nu ska jag lägga mig i soffan ett par minuter o drömma om min sköna säng innan det är dax att börja jobba igen...

Ciao ♥
//Caroline

When past is coming back to you

Dagen började sent, 14.00 för att vara exakt... Blev städning o softiiish framför TVn i soffan.. Sedan fixade jag mig lite o drog till stan.. Blev Platå med lite vänner.. Sedan taxi hem med mr X... Snart kmr en gammal vän hit =)
Hmm that's it,, Pallar inte skriva mer =P
God natt!

Ciao ♥
//Caroline

So tired of talking

Blev shopping på stan förut o en fika på coffeehouse =)
Sedan hem o tvätta.. Förutom det blev det en skön ledig dag i soffan o lite matlagning..
Vid 21-tiden traskade jag in till stora staden o käkade lite mat på kebabbaren..
Nu är jag hemma o ser på TV o diskuterar framtiden över msn med Vano =P

Ciao ♥
//Caroline

Cause I love you baby

God morgon allihop!
Vaknade för en timme sedan, har duschat o fixat mig o väntar bara på att Vano ska bli klar också..
Idag ska det bli SKOJAKT o en fika också kanske.. =)
Jag är LEEEEDIG =D wihiiiii

*My sexy little lover, tell me there's no other*


Ciao ♥
//Caroline


God natt!

Ville bara säga god natt till mina kära läsare.. Nu kryper jag o Vano ner i sängen efter en mysig kväll på balkongen med kaffe, myspys o massa skitsnack o framtidsplaner =)
GOD NATT!

Ciao ♥
//Caroline

When hope is the only thing left

Somnade diirekt när jag kom hem ifrån jobbet, så skönt så =)
När jag vaknade hade Vano bombat sönder båda mina mobiler.. Precis när jag ska till o ringa upp henne så ringer hon mig o är heeelt gråtfärdig: - LEVER DU!?
                                        - Ehmm aaah...
                                        - Va fan jag ska strypa dig, jag trodde du blivit mördad..!!
Sötnosen då ♥

Nu har hon lugnat ner sig lite o reflekterar istället över vad man kan hitta på en kväll som denna... MAAAT säger jag =)
Är hungrig som få just nu, fiskgrytan vi fick på jobbet var ingen favorit direkt.. Ikväll blir det hamburgare på mitt eget lilla vis är det tänkt =) *yummie*
Nu blir det ICA, ska inhandla lite förrätt i form av godis, chips eller nått annat onyttigt =P

Ciao ♥
//Caroline

Eg kan ikkje leva livet for deg

Du må leva det sjøl.
Men eg vil leva med deg.


Vaknade 06.00 imorse.. Fixade mig o käkade frukost, traskade sedan iväg till jobbet (fortfarande i sömnen?) hehe
Är lite lagom trött sådär o är på en välbehövlig rast =)
men bara 3 timmar kvar nu, slutar ju redan kl 13 wihiii =D
Då blir det hem o sova middag en stund skulle jag tro, sedan lite städning igeen ...
Nu ska jag vila en stund innan rasten tar slut..

Ciao ♥
//Caroline


Så ta dina minnen o försvinn ur mitt liv..

..älskade, älskade du...

Kom hem för en timme sedan..
Jobbade o träffade sedan Vano.. Käkade på McDonalds o traskade sedan hemmåt..
Ser på "Ett herrans liv".. Inget vidare program, men men de duger som tidsfördriv...
Jobb imorgon kl 07.00 - 13.00, softiiish =)
Nu ska jag läsa lite i boken som ramlade ner i brevlådan i förmiddags, sedan ska jag sova =)

Ciao ♥
//Caroline

Where did my sunshine go?

Vaknade av att telefonen ringde, de va miss Schwarzkopf.. Blir ersättning iaf, nu ska vi bara komma överens om summan...
Seegt idag, hatar att det regnar... Ville ju sitta på balkongen i solskenet o bara njuta av min lediga förmiddag.. Börjar inte jobbet förrän 15.30 idag, soooftish =)
Fick en bok i brevlådan idag.. Från pocketklubben eller nått.. Hmm inte nått jag har beställt iaf.. Nån som känner sig skyldig?
Men men, den verkar vara bra så jag läser den väl, sen är det bara o ringa o avbryta prenumerationen av pocketböcker som jag aldrig bett om o få=P

Vad ska man annars hitta på idag då...?
Slappa, läsa, se på TV, laga lite mat så småningom, hitta en bra frisör o tillslut jobba :)


Ciao ♥
//Caroline

Härligt =D

Gick in till stan igår, köpte cigg o följde Vano till bussen.. När jag kom hem hade en enoooorm nattfjäril gjort inbrott i mitt vardagsrum o vägrade lämna mig ifred.. Men den gav upp till slut efter ett par duschar i doftsprej, haha!

Blev en skön slapparsöndag idag... Softat, fixat lite hemma.. Familjen kom hit på en kvällsfika också =D Nice, de va så längesen dom var här... Måste bli oftare! =P

Nu ska jag ta o fortsätta min myspyssöndag med en bra film.. Kanske Sex and the City igeen???


Ciao ♥
//Caroline


En brandgul prostituerad somalie som vandrar runt vid abisko

Vano kom hit igår kväll, mobbade folk på msn o jag lyckades missfärga mitt hår.. Bara för att vi kan.. Så nu ser jag ut som en annan liten slampa i denna stad.. ILLA är det!!!
Och så får vi ju inte glömma en kissnödig karl på balkongen, securitas o "jag har aldrig" =P
Denna dag har jag hunnit med matlagning, makeover o några läckra dansmoves med Natta o Vano =D
Nu blir det en liten promenix för att köpa cigg,
more updates to come ;)

Ciao ♥
//Caroline

Blixtar o dunder, magiska under

Jobb mellan 7-13 idag... Lite jobbigt så här under sommaren när det börjar en massa nya semestervikarier.. Då måste ju en annan hela tiden hålla koll så att de gör rätt o så.. Ibland känns det som man får göra dubbelt arbete.. Men men, så äre... Bästa feriearbetarn denna sommar iaf =)
Kom hem efter jobbet o somna på soffan... Funderar på att sticka till mamma o pappa nu när vädret är bättre men vet inte om jag orkar.. Tror inte de..

Haha, blev förresten skitskraj när jag kom hem.. Tittade ut på balkongen o det såg inte ut som det gjorde när jag gick hemifrån.. Trodde jag haft inbrott eller nått.. Haha neej då, de va ju bara målaren som varit häär =)
Så nu är det jätte fint där ute yeeey

Ska se på på TV en stund nu, sen får man se vad som händer..

Ciao ♥
//Caroline

The happiest day of my life =D

WIHIIII=D
Tanten kom hit vid två... Jag framkallade hennes moderskänslor, tyckte vi skulle ha ett fortroende hon o jag.. Kanske de kanske.. Lycklig o glad är jag iaf =D

Eddi var här på förmiddagen / dagen.. Hjälpte mig massor TACK TACK TACK!! =D
Blev lunch på pizzafiket också, mysigt =P

Har jobbat mellan 15.30 - 20.30 också, it's getting hot in here =P Höll seriöst på att svettas bort i värmen, de bara rann om oss.. Sexigt värre asså haha

Jag  ska få ny kyl o frys också, o ny målad balkong, yeeey =D

Men nu ska jag ta en iskall dusch innan jag gör något annat, imorn blir det jobb 7-13.. Värsta naaajjs asså =D
HAPPY HAPPIER HAPPIEST MEEE =D =D =D

Ciao ♥
//Caroline

Snart så..

Snart så är jag färdig med min storstädning, bara fixa lite på balkongen.. Håller på med det nu.. Illa.. O jobbigt... Men så kan det va.. Mr/Mrs Von Dufva blänger på mig med sin hemska ögon, men det är min bara MIN balkong..!
Snart åker äggen i backen också, splash kommer det säga mohahaha =P

Ciao ♥
//Caroline

Nothing goes my way

Blev sent igår, satt uppe halva natten, garva o snacka skit med Vano, Karash o Eddi =)
Upp "tidigt" oxå, kl 08.30 för o va exakt.. ca en o en halv timme senare än vad som var tänkt... men men, mötet uppkjutet så de e okej... Men har ett big problem... I need a man!! A handy man !! Now, now, now!!
Mr Von Duvfa visade sig vara Mrs!
Man, villa, hund o barn.. Vart som helst, men inte här...!

Vad gör jag nu!?

Varit på stan, lunch med Vano---> NAJJJS=D
Blir det ta-hand-om-dig-själv-dag senare med hårfärgning, fixa naglar, mys, peeling, ansiktsmasker eller blir det utebio?? Eller får jag leka handyman själv kanske? O hur ska det gå? Den som lever får se, bokstavligt talat!! Creepy... =/

Jävla klimakteriekossa, DÖ!!

Händer i helgen då?
Läste att det skulle regna, stämmer det? Vill inte!
Blir nog kanske Motala ändå.. Go granny!
Annars blir det trädgårn, Platå Challenge yeeey=)
Nu är det iaf varmt, svettigt o äckligt, värsta sexig känner jag mig då jag ligger här i bh o trosor med datorn i knäet samtidigt som jag kikar på Oprah på TVn... Jag dööör, värmeslag!!!
Ska nog ta mig en kalldusch, sedan ska jag nog vila en stund, blev ju inte så många timmars sömn inatt..

Ciao ♥
//Caroline

RSS 2.0