Nedstämd

Och alla bara tjatar om att hitta på nått, men ändå blir det inget av :-S
Vad hände med impulsiviteten i mitt liv..?

Har druckit ett glas vin, fixat mig - tanken var att gå ut. Men så blir visst inte fallet, inte vad jag vet än i alla fall.
Tror jag ska dricka lite mera vin och sen hitta på nått. Kan inte sitta hemma, orkar inte tänka - varken på framtiden eller det förflutna. Snart gör jag något dumt, inte än men snart. Jag hatar att vara ensam.


I'm alive =D

Blev en tur på stan igår, handlade både de ena o de andra :-p
Sedan hade vi en liten mysig kräftskiva / vattenkrig här hos mig. Myspys.
Idag har jag läst färdigt andra boken i Twilight-serien - När jag hör din röst. Imorgon ska jag hem till familjen och hämta bok nr 3 och 4, hehe.
Nu måste jag hoppa in i dushen för jag har hårfärg i skallen, sedan ska jag beställa pizza =)

God morgon!

Vaknade för ca en timme sedan. Är lite lagom trött sådär, men inte alls bakis tack och lov. Tittat på Sjukhuset nu, men ska snart hoppa in i duschen, fixa mig lite och sedan gå till stan. Ska köpa hårfärg/hårtoning, gå till system bolaget och köpa andra boken i Twilight-serien.

Ciao ♥
//Caroline

Tjohooo =)

Blev utgång trots allt.
Elin kom hit efter jobbet och jag fick ett utav mina impulsryck och fick för mig att vi skulle gå ut.
Fick gratisbiljetter till Sliver utav Alexandra, halva priset i baren ockå - thanks !
Kvällen började bra, gratis drinkar och grejer :-)
Träffade MrFlashy, MrStalker o MrX, samt en massa andra trevliga och generösa grabbar som jag inte minns namnet på.
Fyllekäket bestod utav nudlar hemma hos mig. Nu har Elin åkt hem till MrStalker och jag ska snart gå och lägga mig.
Överlag en trevlig och minnesvärd kväll, definitivt värt pengarna - typ 70 spänn på hela kvällen, o då har jag druckit rejält!
Natti natti alla söta !

Ciao ♥
//Caroline

Miss Hottie ;-)

Dagen började med att jag gick till frisören :-) Sedan köpte jag en ny kamera. Efter det blev det bakad potatis innan jag gick till jobbet. Nu är jag hemma och mixtrar med min nya kamera samtidigt som jag tittar lite på TV.

Min nya frisyr, nu är det bara färgning som fattas! :-)

Min nya kamera, fin eller hur..? ;-)



Mina nya skor som jag fick av min kära mor i tisdags :-)

Om jag kunde drömma.

Fick låna en bok utav Mathilda och Fredrik när jag var där i måndags. Twilight-boken, första delen - Om jag kunde drömma. Och nu, två dagar senare är den utläst. Jag är besatt, den är beroendeframkallande. Jag kunde varken äta, dricka eller gå på toa utan att ha boken framför näsan. Dock lyckades jag slita mig igår. Det blev en tripp till Norrköping med mamma. Fikade, åt mat och shoppade. För min del blev det ett par snygga Vagabond skor. Tack mamma :)
Idag har jag varit på stan. Ätit kinabuffé, följt med Vano till frissan, fikat och tittat in till ett par butiker - mysigt! Nu är jag hemma, har läst ut boken. Jag vill veta mer, vad händer sen..? Min kusin har bok nummer två, så jag kan inte läsa den nu. Men tror på fulllaste allvar att jag kommer köpa den imorgon när jag är på stan - I'm addicted! Tror att jag ska ta och se på filmen, bara för att jag kan.
Längtar till imorgon - Klippa mig, köpa digitalkamera och boka stuga i Ullared! Sedan blir det jobb också förstås ;-p

Ciao ♥
//Caroline

Sen en tid tillbaka har jag varit trött

Nog för att jag bestämt mig för att vakna tidigt idag, men jag tänkte mig att vara på stan runt elva kanske. Dock blev det inte riktigt så. Blev väckt 05.38 av att kära Bastuplan ringde - Hej, är du vaken? Oj, väckte jag dig..?! Kan du komma och jobba?
NEJ, jag är inte vaken halv sex när jag tror att jag ska vara ledig, varför i hela friden skulle jag vara det???!
Men men, det blev att jobba fram till kl 13.00. Fixade jobb på ett ställe till, så nu har jag två arbetsplatser. Sedan tog jag en promenad hem till Vano. Åkte in till stan och bokade klipptid till på torsdag. Hem till familjen en sväng, busibus med kissekatterna.
Nu är jag hemma, ser på 2 1/2 men. Ska ta mig en liten matbit snart, nu kurrar det rejält i magen på mig.
Annars blir det att krama kudden tidigt ikväll. Ska ju till Norrköping och shoppa med mamsingen imorgon och då gäller det att vara utvilad :)

Ciao ♥
//Caroline

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Fick samtal utav Mr Creepy förut.
Gamla minnen, rädsla, panik. Nu vet jag i alla fall vart jag har dig. Tror jag.

Tittat på Twilight, igen. Vilken film, vilken känsla. Nu förstår jag varför folk säger att den är så bra, fjärde gången jag ser den på 2 dagar, den är bra! Ska få låna böckerna utav syrran också. Och den andra filmen ska komma ut i november - can't wait!

Nu ska jag sova, imorgon blir det att uträtta några ärenden på stan så jag måste upp tidigt.
Natti natti och sov så sött!

Ciao ♥
//Caroline

Vem är Caroline Elf?

Jo, Caroline Elf är en glad och positiv tjej som älskar katter och hundar.
Hon gillar att sticka och det är alltid mycket färg och rörelse i hennes alster.
Det är vad 118100 tror i alla fall :-)

Igår kom Mathilda hit. Vi åt taccos och tittade på film, Twilight. Sedan bakade vi en kaka som vi åt till nästa film, En shopoholics bekännelser. Och sen såg vi på Twilight igeen, bästa filmen!
Somnade tidigt, runt tio skulle jag tro.
Vaknade och åt frukost. Tittade på tv en stund och åt lite lunch innan vi gick hem till mor och far. Åt middag där och sedan körde brorsan hem mig. Grattis till körkortet!

Nu är jag hemma, ser på film på tv - Beauty Shop tror jag den heter. Ska ta och baka en kaka tror jag. Sockerkaka med vaniljkräm, hur gott är inte det..? ;-)
Här kommer receptet om någon mer skulle bli sugen..!

Ingredienser:
3 ägg
3 dl strösocker
1 dl kokande vatten
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Vispa ihop ägg och socker. När smeten är pösig, tillsätt varmt vatten. Blanda sedan i vetemjöl och bakpulver. Häl smeten i en stor, smord och bröad form och grädda i 180 grader i ca 30 minuter.

Fyllning:

125 g smör
1 dl mjölk
4 msk vaniljsocker
Smör och mjölk kokas häftigt i 2 minuter, sedan smöret smält färdigt. Ta kastrullen åt sidan och vispa sedan i vaniljsockret. Låt kakan svalna. Dela den på mitten och häll lika mycket fyllning på insidan av båda bottnarna. Lägg ihop kakan. Vaniljsmeten stelnar ihop om kakan får stå i kylen. Sikta florsocker över kakan innan servering.

Ciao ♥
//Caroline

I still got the moves

Jobbade som sagt till 23.00 i kväll. Träffade sedan Vano, gick till Kebabbaren och åt. Gömde oss under tak i skydd ifrån regnet innan vi tog mod till oss och traskade iväg till bussen. Förvånades och chockades över alla fulla ungdomar en stund. Sedan tog vi oss var och en hem till sitt. Fick trevligt sällskap av Mr Flashy i hissen. Nu har jag kastat av mig alla dyblöta kläder och gosat ner mig under täcket. Drömmer dagdrömmar om framtiden, framgång och allmän lycka. Ni skulle bara veta. Snart, men inte än.
Trött som jag är efter 9 timmars arbete med mycket spring så ska jag nog stänga av datorn alldeles strax, ska bara surfa runt i cyberspace en stund.
Imorgon kommer syster hit. Eventuellt får hon med sig brorsorna också. Då ska storasyster mata dom med taccos och eventuellt en liten kakbit också. Men först ska det dammsugas, diskas och skuras.
Nu säger jag godnatt och tack för mig!

Ciao ♥
//Caroline


I'm gonna fight for my rights

Igår åkte jag och piknikkorgen hem till Van, la oss och solade i Berga. Hennes mor kom förbi och underhöll oss också: FETT NICE =P Sahar kom också förbi...
Åkte in till staden för en matbit och lite annat skoj innan jag och Vano traskade hem till mig. Planerade framtiden. Snart händer det något stort, det känner jag på mig.
Idag har jag inte gjort så mycket ännu. Duschat och fixat mig, ska till jobbet snart. Börjar kl 14 och jobbar till 23, så bloggar mer när jag kommer hem.

Ciao ♥
//Caroline

And then I meet someone special

Åkte hem till Vano igår, hjälpte henne med lite grejer. Framtiden ser ljus ut, det är allt jag kan säga än så länge.
Letar jobb nu. Inget är bestämt på riktigt, det är ju så mycket som ska planeras. Dock har jag en bra känsla om det här.
Nu kör vi bruden, ingenting kan stoppa oss!
Det blev även en fika igår kväll med Vano och Sahar. Sedan åkte jag hem och somnade direkt.
Idag har jag roat mig med absolut ingentig alls. Eller, jag har bläddrat i Ikea katalogen, Aftonbladet och Dagens Nyheter. Jag har som sagt letat jobb och hittat en hel del intressant. Jag har ätit frukost, middag och maassooor godis. Snart dags för kvällsmat, undrar vad man ska hitta på då? Me love food :-P
Nu ska jag se på Extreme Home Makeover och som sagt fortsätta äta.

Ciao ♥
//Caroline

She's so lucky, she's star

Igår:
Fikade med Vano o Sahar.. Tog en runda på stan, sen träffade jag mamma.. åt en glass på Mcdonalds, sen hem till dom.. Åt mat, drack kaffe, titta på tv o va lite social...
Idag:
Jobb, jobb, jobb.. Sen träffa Vano när jag slutar...
Bloggar mer när ja kmr hem..


Så trött, så trött

Härlig ledig dag igår, tog det lugnt, åkte o handlade, tittade på TV.. Hade besök av Eddi igår, åt lite mat o tittade på film.. En riktig slappardag...
Idag jobbar jag som vanligt, 7-20...
Orkar inte skriva mer, de får bli en annan dag, nu ska jag vila en stund innan det är dax att börja jobba igen..

Ciao ♥
//Caroline

There's no sunshine when she's gone

Hahaha gårdagens depression kunde senare under kvällen/natten förklaras med att min lingonvecka drog igång (intressant jag veeet) Haha snacka om humörsvägningar =P
Fick lite besök sen också som livade upp mig :) Och idag är humöret på topp, tack vare underbara arbetskamrater som gör det omöjligt att sluta garva...! =D
Idag vet jag inte vad ja ska hitta på.. Sitter kvar på jobbet trots att jag slutat..
Fest, fika eller filmkväll? Jaa, det är frågan...
Är lite trötter efter veckans arbete men jag är ju ledig imorgon så då kan jag vila upp mig. Hmm jobbigt att bestämma sig, det är inte lätt när man är populär, haha.
Imorgon ska jag i alla fall handla lite, laga god mat och bara njuta. Kanske ett besök hos mor och far också. Längesen man såg dem.. En har ju inte varit den perfekta dottern senast tiden så kanske borde gottgöra dem med en fin middag hemma hos mig. Det får tiden utvisa... ;-P
Nu ska jag ta o traska hemmåt så jag inte blir kvar här hela natten..

Ciao ♥
//Caroline

Det kallas tvivel...

Du är fri och tar allting för givet, du kan skratta åt livet
Du lever för stunden, precis som jag
Det är nudlar och lånade pengar, du har grå efterslängar
men lyckan i grunden, precis som jag
Vi är som personifierade Nittiotal
i ett virrvarr av chanser och val
Ont om rutiner, gott om dåliga vanor, gott om kitchiga planer
Jag lever för kicken, precis som du
Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
Jag har frihet i blicken, precis som du
Här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

Fortfarande denna ångestkänsla. Jag räcker inte till. Jag vill mera. Jag hinner inte med. Tiden går för fort och för långsamt på samma gång.
Nu är det lugnt här på jobbet, allt är färdigt så nu kan jag unna mig en stund att fundera och tänka på livet.
Vad vill jag egentligen? Det är dags att tänka på mig istället för alla andra. Men jag orkar inte. Orkar inte ta tag i mitt liv, mig själv. Jag har misslyckats gång på gång. I skolan, med kärleken. För dåligt betalt jobb. Svikit min familj. Svikit mig själv. Någonstans på vägen att bli vuxen så tappade jag bort mig själv. Hur gör jag nu?
Någonstans hör jag en röst som säger ryck upp dig, ta tag i det bara. Men hur?
Jag har ingen energi, ingen ork. Ingen lust och ingen glädje. Snart fastnar jag igen.
Är jag inte bättre än så?
Ryck upp dig..
Du är för långt borta, jag har redan fallit...


Ringde det där samtalet förut. Det är försent, nu brakar helvetet löst. Jag går under jorden och kommer inte upp. Hälp mig någon. Bara hjälp mig.
Gode Gud, förlåt mig för mina synder.
Mitt nya liv börjar idag.


Someone like you

Just nu mår jag inget vidare. Allt på en gång.
Det finns så mycket jag behöver berätta, så mycket att prata om men jag vet inte vart jag ska börja.
Jag känner mig misslyckad, ledsen. Önskar att det fanns en enda person i denna värld som jag faktiskt kunde prata om allt med. Jag behöver det.
Förlåt alla. Förlåt för allt jag gjort och allt jag inte gjort.
Jag borde tänkt efter. Tänkt efter innan jag sårat. Sårat någon annan än mig själv. För det är det som gör ont. Att det är andra som mår dåligt, är besvikna. Min egen smärta kan jag hantera, men inte andras. Jag orkar inte ett hinder till. Jag gör bara inte det.
Jag tror att jag är en av alla dom som borde gå till en psykolog, ja det tror jag. Men jag gör det inte. Varför vet jag inte. Troligtvis för att jag inte litar på någon.
Jag sitter på jobbet. Jag trivs bra. Jag har vänner och en underbar familj. Trots det kommer känslan krypande. Känslan av att inte räcka till. Alla drar och sliter. Och jag, jag bara sjunker längre och längre ner i det där välbekanta svarta hål som jag så många gånger fastnat i. Det finns något som hjälper, något som får mig att glömma. Men jag tänker stå emot den här gånger. Jag är bättre än så, eller?

Blixtar o dunder, magiska under

Jobbar som vanligt. Känner mig inte riktigt kry heller, så det är inte så roligt =(
Men men, jobbar hela veckan och det gör väl inte så mycket när det regnar och är tråkigt. Tänkte slita arslet av mig den här månaden för sedan ska jag på semeester!
Nu måste jag fortsätta jobba and make some money =P

Ciao ♥
//Caroline

Sorry..

Dålig uppdatering, jag veet, men det har hänt så mycket så har inte hunnit...
Onsdag: Jobb, Afterwork
Torsdag: Jobb, Utgång med brudarna (Alexandra, Andrea, Agnes o Ida) Shake-shake, SKITKUL
Fredag: Jobb, fika
Lördag: Jobb, myspys hos Shahnaz, sedan utgång på Harrys o Sliver. Mat på mozzarella. Efterfest hos Shahnaz, kom hem vid 8 på morgonen :P
Söndag: McDonalds, Bosses, fika på Steves.
Måndag: Jobb

Idag jobbar jag med o nu måste jag dra mig för min rast e slut.
Men en liten uppdatering fick ni iaf, får bli bättre en annan dag.

Ciao ♥
//Caroline

You need to put your soul in it

Mygghelvete! Jag är helt sönderbiten på benen, har scratchat sönder mig i natt! Jag blir toookig, döda dom jävlarna! Det kliiiiar, åååååh vad det kliar!!!!

Vaknat sent. Mygghelvetesjävlaballe, jag ska döda varendaste liten en! DÖ!
Ätit frukost. Kliat sönder mina ben så jag nu mer har stora sår! ARGH!
Pratat i telefon och ska hoppa in i duschen nu. Ibland kan man ju undra vad det är frågan om. Hmm, det kan vara en stor skillnad på folk o folk, det har jag lärt mig. OOOO AAA III DÖÖÖÖ!!! Utplåna alla jävla mygg NUUUU!!!


Ciao ♥
//Caroline

Shake my world

Träffade Vano förut, gick till Coffeehouse och tog en fika. Hälsade på D. Någon är i stan, creepy.
Blev en cheeseburgare och glass på McDonalds också. Mumsigt =)
Hej hej till Alex, grattis till lägenheten bruden!
Sedan jag kom hem har jag bara slappat i soffan, ätit godis, sett på TV och snackat med min sötnos i telefon.

Just nu känns livet bra och dåligt på samma gång. Förvirrad. Glad. Orolig.
Det har hänt så mycket men ändå ingenting. Känslorna går på högvarv och jag vet inte riktigt vart jag ska göra av mig själv längre. Tack och lov har man sådana underbara vänner som alltid ställer upp och som man kan prata av sig med när man behöver det!

Ska nog gå och lägga mig snart, ska ju jobba imorgon och tänkte försöka komma upp skapligt så man kan städa lite här hemma.


Missing my favorite place


Ciao ♥
//Caroline


He's my Mr Big

Igår:
Träffade Andrea, gick och köpte glass på bosses. Sedan följde jag med henne till jobbet o satt o snackade skit med brudarna en stund. Vid fem tiden träffade jag Elin o Natta, tog en fika på Steve's. Träffade Georgie. Och K o D.
Elin och jag gick hem till mig, drack lite vin på balkongen. Sedan följde jag henne till bussen, tog en promenad och sen träffade jag Eddi. Blev ett glas vin på Plaza. Hej hej till Danne också. Drog till 7eleven, köpte cigg. Hem till mig, snackade skit o lyssnade på musik.

Idag:
Absolut ingenting och guuud så skönt. Bara slappat, sett på TV och ätit god mat. Nu ska jag dra in till stan o ta en fika med Vano :)

Ciao ♥
//Caroline

And I'm holding on to you

Jobbat idag 7-20. Skiiittrött nu. Njuter av ett glas vitt och lite snacks framför TVn. Orkade inte med utgång efter tolv timmars jobb. Det får vänta till på torsdag, då kör vi brudar!

Måste bara få tala om hur bra jag mår. Jag är glad, harmonisk. Det var längesen jag mådde såhär. Den här veckan har varit underbar. Utan någon speciell anledning. Eller en väldigt stor. Jag mår äntligen bra.

Världen är allt bra liten. Taxibolaget is the shiit, right Sussa? Hahaha, underbart! =P





Ciao ♥
//Caroline

RSS 2.0